Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

7 par skor alla män med stil behöver ha i garderoben

Shopping | 19/09/2017 15:47

Rätt skor kan verkligen lyfta en hel look. Här är skorna varje man bör ha i sin ägo!

Hur många par prickar du in?

1. Oxfords

Denna eleganta sko är tidlös och väl värd en investering. Modellen är formell och brukar bäras till kostym. Oxfords från Loake 1880Dessa skor är handgjorda i kalvskinn och kommer från Loake 1880. Du kan klicka hem dem här för 2 799 kronor.


Det finns också riktigt snygga oxfords i mocka. De bruna kommer från Crockett & Jones och de svarta kommer från Gant.

2. Derbys

Ett par derbys är mer informella än oxfordskon, men fortfarande dressade. Beroende på vilken stil du har finns en hel del varianter att välja mellan.Derbys från Grenson

De här har en snygg – och kraftig – sula, som gör dem perfekta för höstbruk. Du hittar dem här.

Derbys från Hugo Boss

Ett par stilrena i läder från Hugo Boss. Här finns de att klicka hem.

Tommy Hilfiger derbyTommy Hilfiger har gjort dessa snygga i mörkblå mocka. De kostar 1 799 kronor och finns att köpa här.

3. SneakersButtero sneakersEtt par snygga sneakers är ju givna i garderoben. Vi gillar verkligen dessa i en lite mer dressad stil från Buttero. Du hittar de bruna här och de blå här.

4. ChelseabootsChelseaboots
De klassiska Chelseabootsen är ett riktigt snyggt alternativ till höst- och vintersko. Passar att bära till ett par jeans eller chinos. De bruna i mocka kommer från Gant och de svarta från Loake 1880

5. Kängor

Kängor

När det är riktigt vinterväder finns det inga bättre skor än ett par rejäla kängor av bra kvalitet. Helst ska de ju också vara både praktiska och snygga! De bruna kostar 3 399 kronor här och de blå kostar 3 699 kronor här.

6. Loafers

Loafern är en ledigare sko som fortfarande är riktigt snygg. Passar perfekt till sommarkostymen men går även att bära året om.

Loafers

Välj om du vill ha ett par med eller utan tassels! Båda skorna kommer från Crockett & Jones och de till vänster hittar du här och de till höger här

7. GaloscherGaloscherEgentligen inte ett par skor, utan ett skoöverdrag, men givet i garderoben om du vill hålla dina skor fina. Ett riktigt värt köp, alltså! Du hittar dem här för 699 kronor.