9 rejäla skor för hösten – till killen med stil

Håll fötterna varma och torra i ett par riktigt höstiga skor. Det är hur snyggt som helst med boots till exempel. Kolla in favoriterna här.


Uppdatera höstgarderoben med ett par rejäla skor. För man kan ju aldrig ha för mycket skor, eller hur?

1. Enkla chelsea-boots

Ett par simpla chelsea boots kompletterar vilken outfit som helst. Sjukt snyggt med uppvikta byxor också! 

Just de här kommer från Morris som du hittar hos Care of Carl och de blir dina för 2 499 kronor.

2. Stabila kängor

De här skorna kommer från Henri Lloyd och är designade som klassiska snörkängor. Skorna har en fodrad insida, vilket är grymt skönt vid kyligare tider. Kolla in dem hos Care of Carl.

3. Brunsvarta Chelsea

Här är ett par svarta chelsea boots, som ändå inte är riktigt svarta – för visst har de en lite brun ton i sig? De är ofodrade och anpassade för höst- och vinterbruk.

De blir dina för 4 299 kronor hos Care of Carl. Grymt bekväma skor och stabil gummisula. Kolla in dem här.

4. Marinblå kängor

Sätt lite färg på vardagen med ett par svagt blåa kängor – som de här från Care of Carl. Matchas snyggt med grå eller svarta byxor! Skorna finns att klicka hem för 1 999 kronor.

5. Snörkängor

Detaljrika kängor från Loake – tillverkade för hand i England med en ovansida av kalvskinn. Broguemönstrade över tåkappan, kort sagt ett snyggt mönster. För 3 099 kronor blir de dina, kolla in dem här

6. Stabilitet och komfort

Kängor i mocka från märket Diemme. Det är en hög modell som ger bra stöd åt anklar och fot. Kängorna är tillverkade för hand i Italien, vilket tyder på bra kvalité.

De är fodrade både inuti och i skaftet, för högre komfort. Du hittar dem hos Care of Carl.

7. Gant Jean Boot

Kängor från det populära märket Gant. Tillverkade i mocka och lätt vadderade med foder i textil för ökad komfort och värme. Sulan har också en fin liten trädetalj.

Du hittar skorna hos Care of Carl – och de finns att klicka hem för 1 899 kronor. Hur snygga som helst med sin marinblåa ton.

8. High Sneaker

Ungefär som somriga sneakers – fast mycket varmare och tåligare. De här skorna blir dina för 3 399 kronor. De är fodrade, till och med skaftet och tungan. Blir snyggt med vilken outfit som helst. Här hittar du dem.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!