Äntligen kommer lönen! Här är 18 kul saker att spendera den på!

Måndagar brukar inte vara veckans roligaste dag – men visst blir det roligare när lönen rullar in! Här är 18 saker du kan bränna den på.


Löningsdag är bästa dagen! Glöm måndagsångest, nudlar, fil och flingor – nu rullar lönen in på kontot och du kan spendera pengar igen. Här är några grymma saker att lägga stålarna på.

1. Coola sneakers

Snygga skor är en viktig del av ens outfit! Dessa populära sneakers från Adidas hittar du bästa priset på här. De har en strumpliknande passform och är väldigt bekväma att ha på sig.

2. Vakna av ljus

Höstmörkret är här – och för många är det extra svårt att stiga upp på morgonen. Med den här väckarklockan från Philips blir det lite lättare. 

Du vaknar upp naturligt av ett långsamt stigande ljus och ett behagligt ljud. Kolla in väckarklockan här.

3. Kaffebryggare med Wi-Fi

Gör morgonen ännu lite enklare att handskas med – skaffa en kaffebryggare med Wi-Fi. Med ett enkelt knapptryck kan du slå igång maskinen från sängen. Så är kaffet redo när du stiger upp!

Här kan du läsa mer om kaffebryggaren, och hitta den till ett billigt pris.

4. Stjärnlampa

Utnyttja höstmörkret och införskaffa en massa fina lampor. Som den här från Star Trading. Det är inte bara en snygg inredningsdetalj, utan sätter också lite ljus i vardagen.

5. Smoothiemaker

Ta med dig en smoothie som frukost – och spara lite mer tid. En bra start på dagen och massor av nyttigheter i kroppen. 

Med OBH Nordica's Smoothe Twister kan du dessutom mixa smoothien direkt i dess medföljande flaska. Hur smidigt som helst. Från 279 kronor – du hittar den här.

6. Unna dig dyra lurar

Vad vore världen utan musik, podcasts eller ljudböcker? En sak är iallafall säker, och det är att pendlandet eller promenaderna hade blivit lite tråkigare. Unna dig ett par grymma lurar – som de här hypade från Apple. Deras trådlösa Apple Airpods.

De smarta lurarna går på långt över tusenlapper. Men nu när du har lön på kontot ska väl inte det göra något. Du hittar dem här.

7. En robotdammsugare

Hallå, du har bättre saker för dig än att städa! Tänk att komma hem till ett nystädat hem, utan att du dragit runt på snabeldraken, det vill säga dammsugaren, i all oändlighet. 

Den här robotdammsugaren heter något så fyndigt som Cleanmate och blir din från 1 990 kronor. Gulligt va? Och så värt det. Kolla in den här.

8. Designerglas

Carolina Gynning-glas är sjukt snygga – perfekt att stå framme som en fin inredningsdetalj. Om du inte redan samlar på dem kan du börja nu. 

Här hittar du fler motiv till billigast pris. Perfekt att ge bort som present också, till exempel till någon som flyttat hemifrån.

9. Unik vas

Blommor är alltid trevligt att ha hemma! Skoja till det lite med en rolig vas, som den här från märket Bloomingville. Det ser alltså ut som ett hopknycklat papper! Stilrent och snyggt. 

Den unika vasen, som du hittar här, blir din för 629 kronor. Ordinarie pris brukar ligga på drygt 900 spänn, så det är ju ett riktigt fynd!

10. Glas och karaff

Bloomingville gör inte bara snygga vaser – utan också fint porslin. Här är en karaff som det helt enkelt står "Water" på, samt matchande glas.

Hur snyggt som helst! Kolla in karaffen här och glaset här

11. Finns också för mjölkdrickare

Om du föredrar mjölk framför vatten så är det här glaset i samma serie att rekommendera. Kolla in glaset här.

12. Vattenkokare

Okej, en vattenkokare är kanske inte det absolut roligaste att klicka hem. Men roligare blir det med en snygg vattenkokare som den här! Perfekt för hösten när man gärna myser ner sig i soffan med en kopp te. 

Du hittar vattenkokaren billigast här. Den kommer från Emerio och blir din för inte ens en femhundring. Du kan till och med titta på när den kokar vatten, bara för att du kan.

13. Snygga muggar

Till den varma drycken måste du ju såklart ha snygga muggar. De här kommer från Ellos och blir dina för 349 kronor. Här hittar du dem.

14. Ansiktsborste

Visste ni att företaget Foreo är svenskt? De har tillverkat söta ansiktsborstar, som även har en anti-aging funktion. Många youtubers, Therese Lindgren till exempel, använder deras borstar och älskar dem! Hitta den som passar dig här.

15. Sminkborstar

Mjuka och lena sminkborstar är alltid att föredra – och de här från Real Techniques är sjukt bra. Du kan antingen köpa dem en för sig, eller ett storpack. Du hittar alla olika borstar här.

16. Ett flak Nocco

Energidrycken Nocco finns i flera olika smaker – och du kan kolla in dem här. Grymt inför träning, eller om du bara är lite extra trött och är sugen på något fräscht.

17. Klocka från Michael Kors

Om du är en silvertjej så är den här klockan från Michael Kors to-die-for. Grymt fin och känns tung på ett bra sätt. Det får en att tro att den är dyrare än vad den faktiskt är. Du hittar den här

18. Smart termosmugg

Är du en sådan som spiller? Med den här termosmuggen slipper du det. Det är ett lock som du klickar för att öppna eller stänga, och du kan dricka från alla håll och kanter – precis som en vanlig mugg.

Kolla in termosmuggen från Stelton här. Finns i flera olika färger!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!