Snart halloween! Här är 11 perfekta prylar som ordnar festen!

Anordna en skrämmande bra halloweenfest! Gör dig redo redan nu. Vad vore halloween utan blod och spindlar till exempel?


Den 28 oktober smäller det, men en bra fest behöver planering – och massor av prylar! Det finns massor av läskiga saker att pynta hemmet med.

1. Blod över väggar och golv

Något som bidrar till extra halloweenfeeling är ju blod och läskiga saker – så istället för att smeta ner allting med ketchup kan du ju satsa på de här prylarna istället.

Här hittar du den långa mattan, och här dekalerna som du kan sätta på väggarna.

2. Spindlar och spindelnät

Äckliga kryp och spindelnät är definitivt ett måste för halloweenfirandet! Både jättespindlarna och nätet finns att beställa hos Partykungen. 

3. Glöm inte att pynta badrummet

Att pynta badrummet under halloweenfesten är kanske inte det första man tänker på – men det är klart att du ska göra det där också! Sätt upp det här blodiga duschdraperiet till exempel, och avsluta med den äckliga toalettlocksdekalen

4. Askkopp i form av döskalle

Finns det någon mer passande askkopp än denna? Speciellt för halloween. Den blir din för en femtiolapp hos Partykungen.

5. Bordslöpare

Om du bjuder på middag under halloween så är dukningen verkligen viktig. Skapa en kuslig stämning med den här bordslöparen som finns att klicka hem för 149 kronor.

6. Läskiga glas


Om du har en extra edgy inredning, eller bara älskar halloween, är de här glasen perfekta för dig. Hur snygga som helst! Här hittar du vinglaset med skeletthanden och här hittar du bägaren med döskallen

7. Blodiga ballonger

Ballonger är väl alltid trevligt – och ett måste på alla fester och kalas. De här blodiga ballongerna blir dina för 39 kronor. Kolla in dem här. Om du fyller dem med helium så kommer de flyga i drygt sex timmar!

8. Håll drycken kall

Här är en uppblåsbar kyl som rymmer is, flaskor och burkar! Det bästa av allt är att ett läskigt skelett vaktar drycken. Finns hos Partykungen för 299 kronor.

9. Fejkmaskar

Realistiska maskar för den som vill lura någon – eller skrämma! Många recensioner tyder på att de här ser verkligare ut än man tror. Kolla in dem här.

10. Hängande skelett

Det här skelettet är en meter långt – häng upp det där du tror att det skrämmer folk mest. För 199 kronor blir det ditt! Du hittar det här

11. Hjärna på bricka

Realistisk hjärna serverat på en bricka med ett snöre och en krok. Finns att klicka hem för en hundralapp hos Partykungen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.