Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Snart halloween! Här är 11 perfekta prylar som ordnar festen!

Shopping | 29/09/2017 13:32

Anordna en skrämmande bra halloweenfest! Gör dig redo redan nu. Vad vore halloween utan blod och spindlar till exempel?

Den 28 oktober smäller det, men en bra fest behöver planering – och massor av prylar! Det finns massor av läskiga saker att pynta hemmet med.

1. Blod över väggar och golv

Blodigt från Partykungen

Något som bidrar till extra halloweenfeeling är ju blod och läskiga saker – så istället för att smeta ner allting med ketchup kan du ju satsa på de här prylarna istället.

Här hittar du den långa mattan, och här dekalerna som du kan sätta på väggarna.

2. Spindlar och spindelnät

Spindelgrejer hos Partykungen

Äckliga kryp och spindelnät är definitivt ett måste för halloweenfirandet! Både jättespindlarna och nätet finns att beställa hos Partykungen. 

3. Glöm inte att pynta badrummet

Pynta badrummet med Partykungen

Att pynta badrummet under halloweenfesten är kanske inte det första man tänker på – men det är klart att du ska göra det där också! Sätt upp det här blodiga duschdraperiet till exempel, och avsluta med den äckliga toalettlocksdekalen

4. Askkopp i form av döskalle

Askkopp för 49 kronor

Finns det någon mer passande askkopp än denna? Speciellt för halloween. Den blir din för en femtiolapp hos Partykungen.

5. Bordslöpare

Bordslöpare med hundratals spindlar

Om du bjuder på middag under halloween så är dukningen verkligen viktig. Skapa en kuslig stämning med den här bordslöparen som finns att klicka hem för 149 kronor.

6. Läskiga glas

Läskiga vinglas


Om du har en extra edgy inredning, eller bara älskar halloween, är de här glasen perfekta för dig. Hur snygga som helst! Här hittar du vinglaset med skeletthanden och här hittar du bägaren med döskallen

7. Blodiga ballonger

Blodiga ballonger från Partykungen

Ballonger är väl alltid trevligt – och ett måste på alla fester och kalas. De här blodiga ballongerna blir dina för 39 kronor. Kolla in dem här. Om du fyller dem med helium så kommer de flyga i drygt sex timmar!

8. Håll drycken kall

Skelettkyl för 299 kronor

Här är en uppblåsbar kyl som rymmer is, flaskor och burkar! Det bästa av allt är att ett läskigt skelett vaktar drycken. Finns hos Partykungen för 299 kronor.

9. Fejkmaskar

Fejkmaskar

Realistiska maskar för den som vill lura någon – eller skrämma! Många recensioner tyder på att de här ser verkligare ut än man tror. Kolla in dem här.

10. Hängande skelett

Hängande skelett

Det här skelettet är en meter långt – häng upp det där du tror att det skrämmer folk mest. För 199 kronor blir det ditt! Du hittar det här

11. Hjärna på bricka

Hjärna på bricka

Realistisk hjärna serverat på en bricka med ett snöre och en krok. Finns att klicka hem för en hundralapp hos Partykungen.