11 riktigt snygga klockor – som är helt rätt för hösten

Höstens hetaste klockor – med snygga mesharmband och simpla urtavlor. Håll tiden i stil! Kolla in favoriterna här.


En klocka kan fixa vilken outfit som helst! Det blir genast mycket mer uppklätt med en snygg klocka på handleden. 

1. Populär damklocka

Här är en riktig storsäljare från Hexter & Baines – damklockan Kensington i roséguld som finns att klicka hem för 1 795 kronor. Klockan passar både små och stora handleder, du kan enkelt justera bandet. Kolla in den här

2. Stilren damklocka

Silverklockan är en av de mest omtyckta klockorna – den är elegant och stilren, och ser lyxig ut. Den tidlösa designen gör att klockan passar till vilken outfit som helst. Här hittar du Nottingham för 1 695 kronor.

3. Silver

Snygg meshklocka som passar till både vardags och fest. Med sin blänkande look piffar den upp din outfit! Kolla in den här.

4. Guld och marmor

Marmor syns inte bara i inredningsvärlden – utan också i mycket mode, som i den här klockan från Ur & Penn. Urtavlan är marmormönstrad och har guldfärgade visare.

Hur snygg som helst! För både damer och herrar. Den är dessutom nedsatt i pris, och blir din för bara 698 kronor just nu.

5. Tufft i svart

Våga dig på en helsvart klocka! Det är snyggare än du tror. Den här kommer från Black Oak och du kan kolla in den här.

6. Roséguld

Roséguld går att matcha med allting, oavsett vad du har på dig. Just den här klockan som kommer från Regal har ett snyggt armband som liknar en kedja. Klockan blir din för 498 kronor.

7. Trendigt i grönt

Det är inte ofta man ser en mörkgrön urtavla – men tänk hur fint det skulle bli att matcha tillsammans med gröna detaljer i sina kläder! Klockan kommer från Black Oak och kan klickas hem för 698 kronor.

8. Svart och guld

För knappt 200 spänn får du en av Ur & Penns bästsäljare! En simpel klocka från Regal med svart band och guldiga detaljer.

9. Blåa detaljer

Här är en klassisk klocka med en liten twist. Den har blåfärgade detaljer på sitt svarta armband. Du hittar den hos Ur & Penn

10. Guldmesh med svart urtavla

Meshade armband är, som du kanske märker, riktigt populärt. Här är en sådan klocka från Black Oak, fast med en svart urtavla. Kolla in den här.

11. Sätt färg på vardagen

Låt dig inte skrämmas av lite färg! Det matchas snyggt med det mesta – och hur härlig är inte den här lila klockan med sina gulddetaljer? Det bästa av allt är att den är riktigt billig. Den blir din för 198 kronor. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!