Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

12 kostymer och tillbehör som gör dig snyggast på Halloween!

Shopping | 02/10/2017 14:13

Halloween är ju helt klart oktobers höjdpunkt – ladda upp genom att börja planera din kostym redan nu.

Det är kul att klä ut sig – och ännu roligare när man får klä ut sig till något läskigt! Vad vill du föreställa?

1. Färgade linser

Kanske det enklaste sättet att se riktigt obehaglig ut, utan att behöva göra speciellt mycket. 

Svarta och vita linser

Varför inte någon av dessa, som gör ögonen helt vita eller helt svarta? Perfekt för att ge dig en riktigt död blick! De kostar 199 kronor och du kan klicka hem de svarta här och de vita här

Röda linser passar om du till exempel vill klä ut dig till djävul eller vampyr. Här finns de att köpa.

2. AnsiktsfärgAnsiktsfärg

Måla dig till exempel som en zombie, en smurf eller varför inte clownen Pennywise från skräckfilmen "It"? Den här ansiktsfärgen finns i massor av nyanser och kostar 49 kronor. Du hittar den här.

3. Skapa fejksår med hjälp av latex

Flytande latex

Har du undrat hur man skapar de där otäcka, verklighetstrogna såren? Med flytande latex kan du enkelt forma till sår eller ärr på huden. En flaska med latex kostar 39 kronor och du hittar den här.

4. TeaterblodTeaterblod

Sätt pricken över i:et på vilken utklädnad som helst med fejkblod. Perfekt till ett blödande sår eller rinnandes från mungiporna på en vampyr. Klicka hem en tub med blod här.

5. Vampyrtänder

En vampyrkostym är ju inte komplett utan ett par huggtänder! De här ser riktigt verklighetstrogna ut och kommer garanterat ge dig ett riktigt otäckt flin. Klicka hem dem här för 199 kronor.

6. Blodig knivBlodig kniv

Den här kniven innehåller rinnande fejkblod som flödar från insidan av skaftet till spetsen när du vänder på kniven. Klicka hem den här för 49 kronor.

7. ClownmaskLäskig clownmask

Clowner är ju i ropet just nu och den här clownmasken är riktigt läskig. Den täcker hela ansiktet men har nät för ögonen vilket gör att de ser svarta ut, men du kan se som vanligt. Här kan du klicka hem masken.

8. Guy Fawkes mask

Guy Fawkes var mannen som planerade att spränga det brittiska parlamentet i luften på 1600-talet, men idag är masken kanske mest känd från filmen V for Vendetta och som symbol för hackernätverket Anonymous. 

Den perfekta masken för dig som vill flyga under radarn på Halloween! Här hittar du den.

9. Saw PuppetSaw Puppet mask

Klä ut dig till den obehagliga marionettdockan Billy från Saw-filmerna. Klicka hem den här för 299 kronor.

10. Vampyrkostym

Vampyrkostym

Vampyren är en klassisk Halloweenfigur som alltid är ett säkert kort. Här hittar du kostymen för tjejer och här hittar du den för killar

11. Läskiga kostymer – för honom

Piratkostym och gycklarkostym

Klä ut dig till en levande död Jack Sparrow eller till en ondskefull gycklare. Piratkostymen hittar du här och gycklarkostymen hittar du här

12. Läskiga kostymer – för henne

Halloweenkostym vålnad

Klä ut dig till en vålnad eller en otäck spöknunna. Med lite vit ansiktsfärg blir looken komplett! Här hittar du dräkten till vänster och här hittar du den till höger