14 heta saker vi verkligen vill ha i oktober

Ny månad, ny lön – och nya saker att lägga till önskelistan. Här är 14 grejer som helt klart skulle göra oss lite gladare i höst.


Från teknikprylar till träning och mode – här är grejerna vi önskar oss i oktober. 

1. FIFA 18

Senaste FIFA har precis släppts och det är väl ett perfekt sätt att spendera kvällarna på nu när det blir mörkare och kallare? Du hittar det till billigast pris här (Playstation) och här (Xbox).

2. Popcornmaskin

Nu är filmkvällarnas årstid – och vad är en filmkväll utan popcorn? Få extra goda popcorn med en popcornmaskin. Den här hittar du för bara 349 kronor här.

3. Nya iPhone 8 eller X

Visst blir man lite sugen på att införskaffa någon av de nya modellerna? Bäst pris på iPhone 8 hittar du här och på iPhone X här

4. En snygg klocka

Ja, man kan se tiden på mobilen, men en klocka fungerar ju faktiskt som ett riktigt snyggt smycke också. 

För honom

Klockan till vänster kommer från Barrel och du hittar den här för bara 718 kronor. Klockan från Seiko i dykarmodell är riktigt populär. Du hittar den till bäst pris här – för 2 110 kronor blir den din.

För henne

Två riktigt stilrena och prisvärda klockor från Gant respektive Daniel Wellington. Gantklockan hittar du här och DW-klockan hittar du här

5. Sällskapsspelet Speak Out

Det här superpopulära sällskapsspelet kommer garanterat få er att skratta. Det går alltså ut på att man, med ett munstycke som gör att man inte kan stänga munnen, ska säga specifika fraser som de andra ska gissa rätt på. Du hittar spelet här.

6. En resväska

När höstrusket blir för deppigt vill vi packa våra grejer och dra iväg på en härlig weekend, gärna i den här snygga weekendbagen som även finns i svart. Du hittar den till bäst pris här.

7. En ny parfym

Det känns fräscht att byta den lättare sommardoften till något nytt som passar årstiden.

 Armani Code är en maskulin, kryddig och frisk doft med bergamott, citron, olivträ och tonkaböna. Här hittar du den till bäst pris.

Lancômes parfym La vie est belle är en varm och sensuell doft med noter av vanilj, jasmin, päron, jasmin och apelsinblomma. Här finns den att köpa för 393 kronor.

8. En adventskalender

Nej, det är inte för tidigt att börja spana efter roliga adventskalendrar! Vad sägs till exempel om en fylld med snygga nagellack och tillbehör, eller en med jelly beans i alla tänkbara smaker?

9. Apple TV Med Apple TV kan du streama både från din iPhone eller iPad och från massor av appar som Netflix och HBO, i grym kvalitet. Klicka hem den billigast här.

10. En grym fuktmask

Grymma ansiktsmasken So Much To Dew kommer från franska Sampar. Masken appliceras på kvällen, har en riktigt härlig konsistens och under natten sjunker den in i huden och ökar fuktnivån med hela 31 procent. Här kan du köpa masken.

11. Macadamia Deep Repair hårinpackningDet är inte bara huden som kan bli torr i höstluften utan även håret. Den här populära inpackingen innehåller macadamia- och arganolja som ger fukt och reparerar håret. Här hittar du den billigast.

12. Träningsredskap

Dags för höstträning, om man gillar sånt. Slå till på en viktväst från Casall eller gummiband för styrkeövningar, som verkligen kommer göra att du får ut max av träningen.

13. ProteinpulverEller varför inte hjälpa träningen på traven med lite extra protein? Nu kan du klicka hem 2,27 kg proteinpulver från Optimum Nutrition för under 500 kronor.

14. YogamattaFör dig som inte bara hänger i fria vikter-hörnan på gymmet. De här fina yogamattorna från Casall kostar 319 kronor och du hittar dem här.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.