KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

9 sjukt bra produkter som räddar din hy i höst!

- 05/10/2017, 14:15 -

Höst och vinter betyder kyla, blåst och torr luft som gör huden allt annat än glad. Här är våra bästa tips för att tackla problemen!

Slipp stramande, flagnande hy en gång för alla!

1. Serum som ger glowPixie Overnight Glow Serum

Det här serumet från Pixi gör jobbet medan du sover och gör att du vaknar upp med grymt glow och återfuktad hy. Här kan du klicka hem det.

2. Rengöringsbalm från Eve LomDen här rengöringen har blivit utnämnd av Vogue till "the best cleanser in the world". Det mjuka balmet är så pass återfuktande att du inte behöver någon ansiktskräm efter, om du inte är väldigt torr i hyn. Du hittar rengöringen här.

3. Naturlig rengöring från Burt's BeesBurt's Bees Burt's Bees gör grym naturlig hudvård och den här fuktgivande rengöringen rengör effektivt med hjälp av ingredienser som salvia och probiotika. Den finns att klicka hem här för en hundralapp.

4. Sheet masks

Sheet mask

Sheet masks är hudvårdstrenden nummer ett och ett väldigt bra sätt att boosta hyn. Den blå ger grymt mycket fukt och lyster och den rosa lugnar torr och stressad hy med hjälp av mineraler och svart te. 

5. Koreansk oljerengöring

Mizon rengöring

Koreansk hudvård tar mer och mer plats i våra badrumsskåp och den här oljebaserade rengöringen från Mizon är en favorit. 

Den rengör hyn samtidigt som den mjukgör och innehåller både superbär och antibakteriellt vitlöksextrakt som motarbetar orenheter. Läs mer och klicka hem rengöringen här.

6. Mild exfolieringDermalogica Gentle Cream Exfoliator

En mild exfoliering kommer inte att torka ut huden utan är bra för att hålla den mjuk och len. Den här exfolieringen från Dermalogica stimulerar cellförnyelse med mjölksyra och salicylsyra. Här hittar du den.

7. Läppskrubb

Rodial läppskrubb

Flagnande läppar är riktigt jobbigt och ett bra sätt att motverka det är med en läppskrubb. Den här från Rodial är sockerbaserad och innehåller E-vitamin och mangosmör som mjukgör. Klicka hem den här för 342 kronor.

8. Vårdande läppbalsam

Burt's Bees läppbalsam

En riktig klassiker är Burt's Bees läppbalsam med bivax och kokosolja. Det finns både utan färg och med glans och lätt färg

9. Hudvård från Rituals

Rituals Sakura

Det är inte bara ansiktet som behöver återfuktning utan även kroppen. Rituals produkter är både bra och kommer i snygga förpackningar. Duscholjan hittar du för 95 kronor här och krämen hittar du här för 195 kronor.