Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är 18 riktigt roliga och snygga halloweendräkter för par!

Shopping | 12/10/2017 13:58

Snart är det halloween – och det är väl klart att du ska klä ut dig tillsammans med din partner, eller varför inte en kompis?

Halloween ska väl egentligen vara läskigt, men på senare tid har de roliga kostymerna också börjat ta plats. Att klä ut sig tillsammans med någon gör det hela ännu roligare! Klä ut dig tillsammans med en kompis 


1. Ett skelett

Skelettdräkt i jumpsuitform

Här är ett enkelt val av utklädnad – en jumpsuit i unisexmodell. Om ni vill matcha är det alltså bara att köpa varsin! Kolla in dem här

2. Alice i underlandet

Alice i underlandet

Den här kombinationen av kostymer är inte det mest självklara i och med att Alice och Mad Hatter inte är ett par i berättelsen – men visst är det en smart idé! Otippat, men sjukt kul.

Här hittar du kostymen för Alice i underlandet, och här som den galna Mad Hatter. Finns också i kvinnlig version här.

3. Kontakten i ditt uttag

Eluttag och kontakt

Här är en klockren halloweenkostym för paret. Ni hör ihop som ett eluttag och en kontakt! Uttaget längst ner är även ihåligt, så det går att stoppa in kontakten om man så vill. Här hittar du de roliga dräkterna för bara 399 kronor.

4. Robin Hood och Marion

Robin Hood och Marion


Mot Sherwoodskogen! Eller mot halloweenfesten. Här hittar du Robin Hood-kostymen för tjejer, och här för herrar. Jungfru Marions maskeraddräkt i sammet hittar du här.

5. Batman och Robin

Batman och Robin i damdräkter

Var superhjältar för en kväll! Här är Batman och Robin i maskeraddräkter för damer. En superduo som hänger ihop och slåss mot flertal skurkar.

Batman och Robin i herrversion

Här hittar du dem i herrversionen! Dräkten för Batman finns att klicka hem här. Robin, som är sidekicken i storyn, hittar du här.

6. Ägg och bacon

Ägg och bacon

Om det är något som hör ihop – så är det ägg och bacon. Här hittar du äggdräkten och här är den stekheta baconskivan. Hur kul som helst!

7. Mario och Luigi

Mario och Luigi för tjejer och killar

Duon som slåss mot sköldpaddor och spöken i världar av rör och svampar. Här kan du klicka hem Mario för 299 kronor. Kompanjonen och brodern Luigi hittar du här. Mario finns såklart som tjejversion också, hos Partykungen.

8. Bebisar

Klä ut dig till en söt bebis

Perfekta dräkter för de som har lite åldersnoja. Nu kan du genast bli yngre för en dag! Och hur skönt är det inte att strosa runt i höstkylan i en bekväm onepiece? Kolla in dräkterna här.

9. Nudistpar

Nudistpar

Låt världen åskåda era nakna kroppar! Nästan iallafall. Grymt rolig dräkt som du hittar hos Partykungen där rampljuset garanterat kommer att vara på er. 

10. Tandfé och hennes tand

Tandfé och tand

Otippad kostym – men perfekt för par! Lätt en kandidat för kvällens bästa utklädnad. Kolla in dräkterna här.

11. Senap och ketchup

Senap och ketchup

Förvåna alla genom att klä ut er till senap och ketchup – som kompletterar varandra perfekt till skinka, korv eller makaroner. Här finns senapskostymen att klicka hem och här hittar du ketchupen

12. Bananer i pyjamas

Bananer i pyjamas

På 90-talet var barnprogrammet Bananer i Pyjamas populärt – och speciellt introlåten fastnar lätt i huvudet. Klä ut er till B1 och B2 i kostymerna som du hittar här.

13. Mus och ost

Mus och ost

I tecknade serier älskar möss ost, som i Tom och Jerry till exempel. Här hittar du dräkten för dig som vill klä ut sig till mus – och här finns osten.

14. Vagina och penis

Med de här kostymerna råder det nog ingen tvekan om vem ni går på festen med. Ingen kommer att missa er! Klicka hem vaginan här och den glada penisen här.

15. Star Wars

Darth Vader och Prinsessan Leia

Klä ut er som två kända karaktärer från Star Wars – Darth Vader och Prinsessan Leia. Om man inte är insatt i Star Wars-storyn är sanningen den att Darth Vader är prinsessans fader. Fortfarande en grym halloweenkostym för duon dock!

16. Tjuv och polis

En SWAT-polis mot en tjuv som ser ut som om han gör inbrott i The Sims är kanske lite överdrivet – men det är fortfarande tjuv och polis, en klassisk kombination. 

SWAT-kostymen är en bekväm jumpsuit med tillbehör, bra kvalité och detaljerad – kolla in den här. Till tjuvdräkten, som du kan klicka hem här, får du med byxor, tröja, mössa, mask och tjuvpåse. 

17. Salt och peppar

Salt och peppar

Spicea upp halloween med lite kryddor. Alla har salt och peppar hemma – det är lika självklart som er relation till varandra. Här finns saltet att klicka hem och här hittar du pepparn.

18. Toalettpapper och bajskorv

Toapapper och bajskorv

Varje bajskorv behöver sitt toapapper – precis som du behöver din partner. Lite äckligt för de finkänsliga, men väldigt roligt. Vågar ni klä ut er till detta? Ja, då hittar du toapappret här och bajskorven här. Sedan får ni diskutera om vem som ska vara vad!