Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

15 sjukt roliga presenter – till den som redan har allt

1 av 1

Shopping | 12/10/2017 14:10

Ja, ingen har ju exakt allt. Så här kommer en lista med grejer att köpa när det står still i huvudet!

Det är alltid vissa personer som känns extra svåra att köpa presenter till. Till exempel de som aldrig önskar sig något och de som redan verkar ha allt. Här kommer lite hjälp på traven när du ska shoppa till en sådan person!

1. Prosecco-pongProsecco-pong

Glöm beer pong, för verklig feststämning är det såklart prosecco-pong som gäller! När det kommer till festlighetsgrad vet ju alla att prosecco > öl. Köp spelet här för 149 kronor.

2. Spelet som kollar hur vuxen du är

Vuxenpoäng spel

Med det här roliga spelet kan du kolla hur vuxen du egentligen är. Bara att säga "jag önskar mig nog ingenting i år", ger ju en del vuxenpoäng. Du hittar spelet här.

3. IngentingPresenten ingenting

Ja, har man allt så har man... Perfekt att ge bort till någon som sagt att den inte önskar sig något. Du kommer garanterat ge ett gott skratt i alla fall! Här hittar du presenten.

4. Ljusbox med bokstäver

Ljusbox

En väldigt fin present som du kan göra personlig genom att skriva något fint med bokstäverna som följer med. De är utbytbara så tavlan går att variera hur mycket man vill. Den kostar 249 kronor och du kan köpa den här.

5. ÖlhjälmÖlhjälmDen perfekta party-accessoaren som gör att du kan ha båda händerna fria. Välj mellan tre olika färger – som du kanske ser står det fyndigt nog "törsta hjälpen", istället för första hjälpen, på den röda hjälmen... Här hittar du den.

6. Gigantisk nalleGigantisk mjukisnalle

Vem blir inte glad för en gosig nalle som är hela 100 cm hög? Perfekt present till din partner eller till ett barn i din närhet. Här hittar du nallen.

7. Gör din egen sushi 

Sushi bazooka

En riktigt bra present till någon som gillar sushi – med det här verktyget kan du enkelt få till perfekta sushibitar. Klicka hem det här.

8. Mysig filt med ärmar

Filt med ärmar

Den här filten passar väldigt bra till en frusen person. Den är i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att du slipper problemet med att vilja vara invirad i en filt samtidigt som du använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 349 kronor.

9. Vinglas som rymmer en flaska

Vinglas XL

En rolig present till en wine-lover i din närhet. Med det här glaset kan man verkligen ta "bara ett glas" och vara nöjd, eftersom glaset rymmer en hel flaska! Här hittar du det.

10. Retrogodis

Retrogodis

Överraska godisälskaren med härligt retrogodis i form av banana skids, nöt-crème eller hockeypulver. Ännu fler gamla favoriter hittar du här.

11. Det här sjukt roliga speletCards against humanity spelDet kallas för ett "party game for horrible people". Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer om spelet här.

12. EmojitofflorEmojitofflor

Bara för att de är himla gulliga! Och du kan välja den emoji som passar mottagaren bäst. Klicka hem tofflorna här.

13. Fifty Shades of Play

Fifty Shades of Play spel

En riktigt bra present till din pojkvän/flickvän/KK, som du även får njuta av själv. Det är alltså spelet som är baserat på Fifty Shades of Grey, med kort i fem olika nivåer – från oskuldsfulla vita till absolut inte oskuldsfulla svarta. Här hittar du spelet. 

14. Självlysande beerpong

Självlysande beerpong

Spicea upp klassiska beerpong och spela i mörkret med den här självlysande varianten! Klicka hem spelet här för 199 kronor.

15. För den som har allt – utom en pojkvän

Pojkvänskudde som håller om dig

Då passar den här pojkvänskudden perfekt! Köp den här.