Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

17 sjukt roliga presenter – till den som redan har allt

Ja, ingen har ju exakt allt. Så här kommer en lista med grejer att köpa när det står still i huvudet!

Det är alltid vissa personer som känns extra svåra att köpa presenter till. Till exempel de som aldrig önskar sig något och de som redan verkar ha allt. Här kommer lite hjälp på traven när du ska shoppa till en sådan person!

1. Prosecco-pongProsecco-pong

Glöm beer pong, för verklig feststämning är det såklart prosecco-pong som gäller! När det kommer till festlighetsgrad vet ju alla att prosecco > öl. Köp spelet här för 149 kronor.

2. Spelet där man tvekar även om man kan svaret

Frågespelet Hur fan visste du det?

Det är roliga spelet innehåller frågor som du egentligen inte "borde" kunna svaret på. Men vill du vinna så gäller det att visa vad du kan – och såklart vara beredd att berätta för övriga hur du vet det. Du hittar spelet här.

3. Smaksättning till kaffeKaffesirapDet här är den perfekta presenten till den som älskar kaffe! I alla fall om personen brukar beställa till exempel vaniljlatte eller hasselnötslatte. 

Med den här kaffesirapen kan du göra smaksatt kaffe som på café – eller använd den till att blanda drinkar med. Du hittar kitet här för 149 kronor.

4. IngentingPresenten ingenting

Ja, har man allt så har man... Perfekt att ge bort till någon som sagt att den inte önskar sig något. Du kommer garanterat ge ett gott skratt i alla fall! Här hittar du presenten.

5. Jellybean snurrspel

Jellybean spinner

Kommer du ihåg Bertie Botts bönor i alla smaker från Harry Potter? Det här är samma koncept fast i ett spel – det är upp till hjulet att avgöra om du får en böna med chokladsmak eller kanske med smak av ruttet ägg. Klicka hem spelet här. 

6. En låda med skit

Bajskorv i ask

Verkligen presenten för den som redan har allt. Det gäller att du vet om personen har samma humor som du, dock... Klicka hem den här härliga asken här för 39 kronor.

7. Ljusbox med bokstäver

Ljusbox

En väldigt fin present som du kan göra personlig genom att skriva något fint med bokstäverna som följer med. De är utbytbara så tavlan går att variera hur mycket man vill. Den kostar 249 kronor och du kan köpa den här.

8. ÖlhjälmÖlhjälmDen perfekta party-accessoaren som gör att du kan ha båda händerna fria. Välj mellan tre olika färger – som du kanske ser står det fyndigt nog "törsta hjälpen", istället för första hjälpen, på den röda hjälmen... Här hittar du den.

9. Gigantisk nalleGigantisk mjukisnalle

Vem blir inte glad för en gosig nalle som är hela 100 cm hög? Perfekt present till din partner eller till ett barn i din närhet. Här hittar du nallen.

10. Gör dina egna chips 

Potato Chips Maker

Vad gör man när man är sugen på chips men inte orkar gå och handla? Jo, med den här smarta grejen kan du enkelt göra dina egna chips av potatis. Perfekta presenten till chipsälskaren! Klicka hem den här för 99 kronor.

11. Mysig filt med ärmar

Filt med ärmar

Den här filten passar väldigt bra till en frusen person. Den är i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att du slipper problemet med att vilja vara invirad i en filt samtidigt som du använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 349 kronor.

12. Vinglas som rymmer en flaska

Vinglas XL

En rolig present till en wine-lover i din närhet. Med det här glaset kan man verkligen ta "bara ett glas" och vara nöjd, eftersom glaset rymmer en hel flaska! Här hittar du det.

13. Retrogodis

Retrogodis

Överraska godisälskaren med härligt retrogodis i form av banana skids, nöt-crème eller hockeypulver. Ännu fler gamla favoriter hittar du här.

14. Det här sjukt roliga speletCards against humanity spelDet kallas för ett "party game for horrible people". Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer om spelet här. 

15. EmojitofflorEmojitofflor

Bara för att de är himla gulliga! Och du kan välja den emoji som passar mottagaren bäst. Klicka hem tofflorna här.

16. Fifty Shades of Play

Fifty Shades of Play spel

En riktigt bra present till din pojkvän/flickvän/KK, som du även får njuta av själv. Det är alltså spelet som är baserat på Fifty Shades of Grey, med kort i fem olika nivåer – från oskuldsfulla vita till absolut inte oskuldsfulla svarta. Här hittar du spelet. 

17. Självlysande beerpong

Självlysande beerpong

Spicea upp klassiska beerpong och spela i mörkret med den här självlysande varianten! Klicka hem spelet här för 199 kronor.