22 riktigt snygga halloweendräkter – för under 300 kronor!

Du behöver inte lägga hur mycket pengar som helst på en halloweendräkt du bara använder en gång. Kolla in den här listan!


Tiden för bus eller godis är kanske förbi, men du kan fortfarande klä ut dig. Det kan dock kännas lite mäktigt att lägga flera hundringar på en maskeraddräkt du bara använder en gång – här har du 22 tips som är snälla mot plånboken.

1. En söt pingvin

Glöm superhjältar och Zombies! Här är en rolig pingvindräkt att ha på sig under Halloween. Hur kul som helst!

2. Ett klassiskt skelett

Simpel jumpsuit i Unisex-modell med ett läskigt skelett på. För maximal effekt kan du också sminka dig till ett skelett i ansiktet. Kolla in jumpsuiten här

3. Poliskvinna

Jaga brottslingar och se till att lagen följs! Här är en maskeraddräkt med slips, hatt och bälte. Komplett outfit för polisen – finns att klicka hem från Partykungen

4. Förrymd fånge

Om du är ett fan av tv-serien Orange is The New Black så är den här maskeraddräkten gjord för dig. Eller om du vill matcha någon som klär ut sig som polis. 

5. Mario och Luigi

Ta dig igenom gröna rör på vägen till halloweenfester – i någon av de här Super Mario-kostymerna. Här hittar du Mario och här hittar du Luigi. Perfekt att klä ut sig tillsammans med en kompis eller partner.

6. Polisman

Det kan lätt bli stökigt på halloweenfesten. Vilken tur att du kan hålla ordning som polis! Den blir din för 299 kronor – kolla in den här.

7. Klä ut dig till en pumpa

Pumpor är ju verkligen något som hör till Halloween. Klart att du ska klä ut dig till en. Om du sett How I Met Your Mother kanske du kommer ihåg ett visst avsnitt där en tjej utklädd till en pumpa dyker upp. Här hittar du maskeraddräkten från Partykungen.

8. Rödluvan

Akta dig för vargar när du går genom skogen! En klassisk saga de flesta har hört – maskeraddräkten hittar du hos Partykungen

9. Pruttkudde

Vem kommer ens på att klä ut sig till en pruttkudde? Dock en ytterst kreativ idé, och väldigt roligt. Nostalgikänslor över det faktum att pruttkuddar var det optimala pranket förr. För 299 kronor blir den din.

10. Klassisk tjuv

Den här tjuven ser ut som om han kommer direkt från spelet The Sims. Varför inte matcha din poliskompis till exempel? Dräkten hittar du här för 299 kronor. 

11. Banan

Varför inte dra ihop hela kompisgänget och klä ut er till olika frukter? Eller var lite skojig själv och klä ut dig till en banan. Du hittar maskeraddräkten hos Partykungen.

12. Blödtörstig vampyr

För dig som gillar röda drinkar, eller specifikt en mörkröd med ett extra sting i. Här är en långklänning i svart och rött med snörning upptill – du hittar den här

13. Var osynlig

Ingen kommer att se dig i den här outfiten. Poof! Borta! Maskeraddräkten hittar du hos Partykungen för bara 299 kronor. Enkelt att piffa till med lite ansiktsmålning.

14. Ta fram din inre djävul

Man brukar säga att man har en ängel och en djävul på axlarna – ta fram den ondskefulla sidan av dig själv i den här coola halloweenkostymen

15. Pennywise

Har du hängt med i Stephen Kings berättelse om "Det"? Pennywise är den läskiga clownen – och vill du vara taskig och skrämma livet ur folk kan du klicka hem dräkten från Partykungen.

16. Snövit

Spegel, spegel, på väggen där, säg mig vad vart jag kan klicka hem den här? Ja, det kan du göra hos Partykungen för 299 kronor.

17. Minion från Dumma Mig

I den animerade filmen Dumma Mig finns söta små gula figurer. Och nu kan du klä ut dig till en minion! Kolla in kostymen här.  

18. Ballerina

Rocka denna ballerinaoutfit som den är, eller spetsa till det med fejkblod eller änglavingar. Möjligheterna är oändliga! Du kan vara vad som helst. Här hittar du klänningen. Finns även i svart.

19. Brandmän

Om det går hett till kan det vara bra att vara förberedd med en typisk brandmansoutfit. Den är gjord i ett skönt material. Klicka hem den här.

20. Frihetsgudinnan

Typ den mest igenkända statyn i världen. Kostymen som du hittar här består av en vackert draperad klänning och den kända huvudbonaden. 

21. Sjuksköterska

Var en vanlig sjuksköterska i kort klänning, eller gör det riktigt läskigt med fejkblod, linser och liknande. Dräkten är billig och blir din för bara 299 spänn.

22. Upp och ner-clown

Folk kommer att bli så förvirrade när du kommer in, och undra hur du orkar gå på händer hela tiden! 

Sanningen är att den här dräkten är gjord så, det ser ut som att du är en clown upp och ner. Kolla in den coola dräkten här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.