16 saker du är värd att unna dig nu när lönen har kommit!

Pengarna rullar in på kontot – och du kan äntligen köpa allt det du önskat dig. Här är 16 saker du kan spendera pengarna på.


Bästa dagen på månaden är här – dagen när lönen kommer. Här är mer eller mindre nödvändiga saker att klicka hem. Passa på medan du fortfarande har pengar på kontot! 

 1. En grym högtalare 

Den här högtalaren, som egentligen ser ut mer som en stereo, har ett riktigt bra ljud. Du kan ösa musik på högsta volym med en grymt bra ljudkvalité. 

Högtalaren går också på batteridrift, om du inte vill ha den i ett el-uttag. Hur smidigt som helst att bära med sig. Kolla in den här.

2. Adidas Stan Smith

Om du inte har de här skorna – så är det dags att skaffa dem nu! Riktigt sköna och populära sneakers, som finns att fynda från 550 spänn. Om grönt och vitt inte är din grej, så finns de också i flera olika färger.

3. Nintendo Switch med det nyaste Super Mario

Nyaste Super Mario-spelet Odyssey släpps den 27:e oktober och är därför perfekt att förboka redan nu. Du kan hittar spelet och konsolen Nintendo Switch i ett paket här. Perfekt tidsfördriv! Och ser ut att vara hur kul som helst. 

4. Ett flak med Nocco

Fyll kylen med energidryck – så slipper du köpa en varje dag och slösa pengar på det sättet. Köper du ett flak så klarar du dig till nästa löning! 

Du hittar dem här. Finns olika smaker att välja mellan. Och visste du att Nocco släpper en ny smak om drygt en vecka?

5. Unna dig proffsiga knivar

Bra knivar kan förändra hela din matlagningsupplevelse. Allting blir genast mycket enklare och går snabbare. De här knivarna kommer från Global.

Prislappen kan kännas lite dyr, men det är så värt det. En investering som håller livet ut, med rätt underhållning.

6. Öltapp

Lyxa till det med en alldeles egen öltapp. Den här är dessutom väldigt smart och anger när ölen har den perfekta drinktemperaturen. Du hittar öltappen här.

7. Hörlurar

Här är Beats by Dr.Dre – de är trådlösa, så du slipper trassel med kablar! Riktigt bra ljud, och dessutom riktigt snygga. De finns även i svart om du inte vill ha någon av de här färgerna. Kolla in dem här

8. Vatten är livsviktigt

Tycker du att det är tråkigt att dricka vanligt vatten? Piffa upp det med en SodaStreamer!

Du kan göra din egna läsk också, vilket är hur smidigt som helst. Här hittar du en SodaStreamer från 599 kronor – med alla tillbehör.

9. SleepPhones

Måste du lyssna på något när du sover, typ en podcast eller musik? Då vet du hur jobbigt det är att vakna med hörlurssladden runt halsen.

Med SleepPhones kan du slippa det problemet. Det är alltså lurar i form av ett pannband, som är helt okej att ha på sig när man sover! Smart pryl. Du hittar den billigast här.

10. Sminkborstar

Med bra sminkborstar kommer din hy att tacka dig – och ditt smink kommer bli lättare att applicera. De här borstarna har du säkert sett förut. Här hittar du dem billigast.

11. Märkesväska

Hur fin skulle inte den här väskan vara med en fluffig faux fur-jacka till exempel? Och den rymmer mer än du tror, trots att det är en axelväska. Den kommer från lyxiga Rebecca Minkoff – och du hittar den billigast här.

12. Lyxiga läppstift

Om du tittar på youtube slaviskt, speciellt på amerikanska youtubers, så kan du inte ha missat de här eleganta läppstiften! De kommer från Yves Saint Laurent

Nu när det är löning har du lätt råd att köpa ett läppstift för över 300 spänn. Kolla in dem här.

13. Vas från Klong

Den här unika vasen syns nästan överallt. Just den här är 90 mm och finns i flera olika färger. Matcha hemmet med mässing, guld, svart eller silver.

14. Taklampa från House Doctor

Den här lampan heter DIY – som står för "do it yourself". Glaskulorna på lampan sätter du dit själv, och du kan i princip ha hur många du vill längs sladden.

Lampan i sig är riktigt populär, och många inredningsfantaster älskar den. Piffa upp ditt hem med en snygg lampa! Kolla in den här.

15. Ögonfransböjare med värme 

Få en naturlig böj på ögonfransarna! Den här ögonfransböjaren fungerar lite som en kam. Perfekt för den som alltid böjer sina fransar utan resultat. Finns att klicka hem här.

16. Snygg klocka med bling

Ibland får man faktiskt unna sig en lite dyrare märkesklocka. Som den här från Michael Kors.


Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!