13 grymma trådlösa högtalare – som kostar under tusenlappen!

Bra ljud behöver inte vara svindyrt. Här är 13 högtalare som kostar under 1000 kronor men fortfarande levererar riktigt kraftfullt ljud.


Här hittar du både minihögtalare som är perfekta att ha med sig på resor eller stranden och lite större som fixar den bästa partymusiken hemma. 

1. Ultimate Ears Wonderboom

Den här högtalaren har fått grymma recensioner. Den är liten, smidig och stilren och har bra ljud.

När sajten M3 testade 2017:s högtalare blev ljudkvaliteten bäst i test. Här hittar du högtalaren billigast.

2. Harman Kardon Onyx Mini

Den här högtalaren är stilren och i en väldigt praktisk storlek. "Ljudet från den lilla högtalaren överträffade mina förväntningar", skriver en användare som recenserat högtalaren på prisjakt.nu.

Här kan du klicka hem högtalaren för 599 kronor.

3. JBL Flip 3Den här högtalaren finns i flera snygga färger och är dessutom vattentålig. Perfekt att ta med till stranden i sommar, till exempel! Eller för att lyssna på en podd i badkaret.

Klicka hem den till bäst pris här. Den har ett sjukt bra ljud, speciellt för sin storlek.

4. Smart högtalare

Det här är inte bara en rolig högtalare som du kan ändra utseendet på, utan är också väckarklocka, spel och radio. Här hittar du den för 599 kronor.

5. Trust Fiësta Disco Lite

En högtalare som också innehåller discobelysning – vad mer kan man önska? Nästa hemmafest kommer bli den bästa nånsin.

Ljudet är också riktigt kraftfullt. Här hittar du högtalaren billigast.

6. Sony SRS-XB10 

Den här högtalaren är väldigt liten och smidig men har trots det grymt ljud. Den har dessutom 16 timmars batteritid vilket är perfekt om man vill bära den med sig. Här kan du klicka hem den billigast.

7. En döskalle

Det här kan vara den coolaste designen du någonsin sett. Och hur snygg blir den inte som inredningsdetalj? Du hittar den här från 699 kronor.

8. Högtalare med djur

Det här är helt klart den sötaste högtalaren vi sett! Välj om du vill ha en enhörning, en panda, en hund eller något annat

10. Ultimate Ears Roll 2

"Otroligt mycket för pengarna. Välbyggd och välljudande." Så skriver en användare i sin recension av Ultimate Ears Roll 2 på prisjakt.nu. 

Högtalaren är vattentät och väger bara 330 gram vilket gör den perfekt att ta med på resor, och det lilla fästet gör den enkel att hänga upp i till exempel en karbinhake. Här hittar du den.

11. Philips SB300B

Den här högtalaren är riktigt tålig, både mot slag och vatten. I ett test M3 gjort av trådlösa högtalare var det denna som bedömdes som den bästa och mest prisvärda. Du hittar den billigast här.

12. Google Home Mini

Här är en söt högtalare – som har grymt ljud. Kolla in den till bästa pris här.

13. Philips BT6000

Bärbar och trådlös högtalare från Philips. Designen är även stänktålig! Kolla in den här.


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!