11 riktigt snygga rockar för honom

Rocken är utan tvekan det elegantaste ytterplagget. Här är 11 rockar i olika stil – från varma ullrockar till stilrena regnrockar.


En välsittande rock gör vilken look som helst mycket stiligare. 

1. Marinblå rock från Gant

Det här är den perfekta, enkla rocken i klassiskt marinblått, gjord i kashmir och ull. Du kommer aldrig tröttna på den här rocken! Den kommer från Gant och du hittar den här.

2. Ullrock från J.Lindeberg

Den här snygga ullrocken finns även i grått och marinblått. Den kostar 3 999 kronor och finns att köpa här.

3. Rock från Morris

Den här sköna rocken från Morris kommer hålla dig varm hela vintern. Den finns att klicka hem här.

4. Elegant regnrock

Du behöver inte en galonjacka för att skydda dig mot regnet, utan en elegant regnrock funkar också! Denna kommer från brittiska Aquascutum och finns här.

5. Dubbelknäppt rock

Dubbelknäppt är riktigt hett i år så varför inte satsa på en sådan rock? Den här är dessutom i en väldigt elegant kamelfärg. Här hittar du rocken.

6. Blå rock i ull

Om du inte vill ha den klassiska marinblå rocken kanske denna, i lite klarare blå färg, passar dig bättre. Den är i kraftigt ulltyg och riktigt värmande. Du kan klicka hem den här för 6 499 kronor.

7. Trenchcoat

Trenchcoaten kommer alltid vara ett klassiskt plagg som utstrålar elegans! Denna kommer dessutom Aquascutum, märket som från "uppfann" trenchcoaten från början. Här kan du köpa rocken.

8. Rock från Filippa K

Den här ljusgrå rocken lyser upp lite i vintermörkret! Den kommer från Filippa K och är i en snygg lite längre modell. Här hittar du den för 3 899 kronor.

9. Olivgrön rock

Den här snygga gröna rocken är i lite tunnare kvalitet och vattentät. Den kommer från brittiska märket Private White V.C., som tillverkar alla sina produkter för hand i fabriken i Manchester. Klicka hem rocken här.

10. Rock från Oscar Jacobson

Oscar Jacobson är ett klassiskt svenskt herrmodeföretag. Den här stilrena blå rocken kan du klicka hem här.

11. Ullrock från Lardini

Italiensk design brukar vara elegant, och det gäller även för denna rock från Lardini. Rocken är gjord i ull och har märkets klassiska pin i form av en blomma i slaget. Här kan du köpa rocken som kostar 7 999 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!