Här är 17 perfekta julklappar att ge till en gamer

På jakt efter julklappar till en riktig gamer? Krävande spel kräver kraftfulla prylar! Här är 17 sjukt grymma julklappstips.


Om du själv inte är en gamer, så kan det vara extra svårt att klura ut vad du ska ge för julklapp till någon.


1. En skön stol 

Personen som får en stol från DXRaxer i julklapp kommer att vara dig evigt tacksam. Framför allt personens rygg! Kolla in stolarna här. De finns i flera olika färger.

2. Prisvärt headset

Utseendet på de här lurarna är väl som på vilket headset som helst – men enligt recensioner är de grymt bekväma, och hur bra som helst! Det bästa av allt är att de kostar en bra bit under tusenlappen. Kolla in dem här.

3. En rejäl skärm


Här är en 24” full HD skärm med en mängd olika inställningar. Black Stabilization hjälper dig att tydligare se dina fiender som lurar i mörkret, medan skärmen fortfarande visar skarpa färger och optimal kontrast.

Skärmen går såklart att höja och sänka, och har även ett integrerat stöd för hörlurar. Kort sagt så har den här skärmen alltså en massa olika finesser. Läs mer om den här.

4. Mäktigt grafikkort

Om du vill bli älskad för all framtid – så är det här presenten att ge. Om du inte vet vad det här är för konstig pryl så är det alltså ett grafikkort. Ett riktigt bra grafikkort. Jämför priser på grafikkortet här.

5. Playstation 4 Pro

Varför inte ge en julklapp som både du och personen i fråga kan nyttja? Playstation 4 ger en helt ny spelupplevelse! Här hittar du det billigast. Designen på konsolen är också stilren och enkel, på ett bra sätt.

6. En osynlig kontroll

Ge bort en kontroll också! Som den här coola kamouflagemönstrade. Kolla in den här.

7. Bunkra upp med energidryck

En platta Red Bull kan aldrig slå fel! En oväntad julklapp, som säkert kommer att tas emot med tacksamhet. Här hittar du ett flak billigast.

8. Minikyl

Vem har tid att gå till kylskåpet när man är mitt uppe i ett intensivt game? Unna julklappsmottagaren en härligt röd minikyl! Inte ens en tusenlapp.

9. Nintendo Classic Mini SNES

Retrospel och nostalgi – en perfekt julklapp. Vad sägs om Donkey Kong eller Super Mario? Kolla in den lilla konsolen här. Spelen är redan förinstallerade, så du behöver alltså inte köpa något till.

10. Kylplatta

Att spela på en laptop kan snabbt få fläktarna att surra och datorn att bli varm. Därför är det bra med en kylplatta! Som den här från Cooler Master. Den är i storlek XL, vilket gör att den passar många gaminglaptops.

11. Proffsmikrofon

Om man snackar mycket med vänner eller streamar så krävs en riktigt bra mikrofon, speciellt för det sistnämnda. 

Här är Yeti från Blue Microphone. En lyxig julklapp! Finns i andra färger också.

12. Musmatta

Att ha en hyfsad stor yta till datormusen är för många väldigt viktigt, just för att de swishar runt i stora områden. Men det som är absolut viktigast är det faktum att det går att röra sig smidigt, på en mjuk yta.

Den här populära musmattan kommer från Xtrfy och är deras large edition. Optimerad för både laser och optiska sensorer – på undersidan är det en gummiyta som gör att mattan definitivt hålls på plats. Den blir din från 249 kronor, kolla in den här.

13. Sphero Droid

Kontrollera den här lilla leksaken med din mobil. Låt den patrullera själv, eller styr den. Star Wars-leksaken har en adaptiv personlighet som utvecklas medan ni leker, samt känner igen din röst och kan lyssna på kommandon. 

En sjukt onödig, men rolig pryl helt enkelt! Du hittar den billigast här.

14. Nintendo 3DS XL

Spela vart som helst, när som helst med en bärbar konsol. Som den här versionen av Nintendo DS. Populära spel som Zelda och Pokémon! Eller varför inte hoppa runt med Mario eller Luigi?

15. Fnatic Gear Rush Gaming Keyboard

Det här tangentbordet är testat av spelare och lovar den ultimata spelupplevelsen. Grym komfort, svarar snabbt på tryck och har extra USB-portar.

Det finns massa finesser i det här tangentbordet, läs mer om det här. Det bästa av allt är att det är riktigt billigt.

16. Razer DeathAdder Elite

Bekväm datormus med en helt okej prislapp. Den toppar många listor, och flera av spelarna älskar den. 

Den har efter krav och feedback från eSport-världen formats för att vara så responsiv och snabb det bara går.Finns att klicka hem från 599 kronor. 

17. När ett vanligt skrivbord inte duger

Att ge bort ett skrivbord i julklapp är kanske lite udda. Men visste du att den finns skrivbord, speciellt skapta för gaming? Som det här från Arozzi

Kablarna går att sortera under skrivbordsskivan och hela bordet går att höja och sänka. Det är även optimalt för att montera skärmar och liknande på själva bordet. Det finns i flera olika färger.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.