13 lyxiga presenter att ge till pappa på Fars dag

Den 12:e november är det Fars dag och då borde du såklart passa på att ge din pappa något fint.


Klart att pappa förtjänar en lyxig present på Fars dag! Här hittar du 13 bra presenttips. 

1. Ett par skinnhandskar

Ett par handskar är både elegant och välbehövligt under den kalla årstiden. De här handsydda och kommer från svenska Hestra. Här köper du dem.

2. T-shirts från Hugo Boss

Om du inte vet vad du ska köpa kan det inte slå fel med ett 3-pack enfärgade t-shirts i bra kvalitet. Det är sådant som alltid går åt! Klicka hem t-shirtarna här för 499 kronor.

3. En lyxig halsduk

Den här mjuka halsduken från Gant är gjord i lammull och finns i sex färger. Köp den här för 599 kronor.

4. En snygg slips

En klassisk present men hos den pappa som bär slips varje dag är det ändå en uppskattad gåva. Den här sidenslipsen är dessutom prickig – vilket är riktigt trendigt just nu! Här hittar du den.

5. Förkläde från Sandqvist

Om han gillar att laga mat ska han såklart ha det här stiliga förklädet som märket Sandqvist har designat i samarbete med stjärnkocken Niklas Ekstedt. Klicka hem det här.

6. Skovårdskit

Den här väldigt eleganta boxen innehåller allt man behöver för att ta hand om sina skor. Så om din pappa har många fina skor är det en riktigt bra present! Här hittar du det.

7. En lyxpenna

Pennorna från märket Montblanc är kända för att vara de lyxigaste pennorna i världen, och de är också av oslagbar kvalitet. En riktigt fin present! Du hittar pennan på bilden här.

8. Necessär från Baron

Om din pappa reser en del så borde du överraska honom med en ny snygg necessär att ha i resväskan. Den här kommer från Baron och du hittar den här.

9. En mysig mössa

Så att han slipper frysa om huvudet! Den här mössan är i kashmir och bomull och riktigt skön. Klicka hem den här.

10. En skön tröja

Den här kommer från Ralph Lauren och passar perfekt för lager på lager nu under hösten och vintern. Den finns att köpa här för 2 399 kronor.

11. En korthållare

Pappa betalar! Helst med ett kort som han plockar fram ur den här snygga korthållaren från J.Lindeberg. Klicka hem den här för 399 kronor.

12. En parfym

Lyxiga parfymhuset Creed har gjort doften Aventus som doftar bland annat mossa, ambra, musk och bergamott. En maskulin och fruktig doft som du hittar här.

13. Ett snyggt skärp i läder

Det kommer från J.Lindeberg och finns att köpa här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!