Idag är det singlarnas dag! Här är 11 presenter att unna dig!

Visste du att det finns en dag för alla singlar där ute? Och att det också är en av världens största shoppingdagar?


Singlarnas dag är riktigt populärt i Kina – men har på senare år brett ut sig till resten av världen. Dagen faller in den 11:e november, just för att siffran ett liknar en person som är ensam. Den här dagen har blivit en av de absolut största dagarna för onlineshopping. Och vad passar inte då bättre än en artikel fylld med handplockade saker som du kan unna dig själv? 

"Alla singlars dag", som dagen också kallas, kan tänkas vara den raka motsatsen till Alla Hjärtans-dag. Istället för att unna en partner en fin present, så kan du som singel lyxa till det för dig själv. 

1. Parfymen Scandal

Det är alltid svårt att förklara hur något doftar, men den här parfymen är söt och fräsch utan att bli för mycket. Kolla in den här.

Det här är en doft som håller hela dagen, utan att bli för stark eller övertagande. Sedan har ju flaskan en rolig design också, som gärna får stå framme hemma bara för att den är så snygg. 

2. Den nya iPhone 8

Slå till stort och köp dig den nya iPhone 8. Nu är det ju singlarnas dag – men vad är inte en bättre partner om inte en sprillans ny telefon? Du hittar den billigast här.

3. Skor med knut

De här skorna som kommer från Pavement är riktigt trendiga – så skynda dig att klicka hem ett par innan de tar slut.

Sjukt snygga till alla typer av outfits, och är även riktigt bekväma. Det kan ju inte bli bättre än så! Du förtjänar ett par sköna dojor.

4. En roströd kappa

Långa kappor, eller rockar, med raka linjer är så snyggt både till höst och vinter. Den här kappan är i en röd nyans, mer specifikt kallat roströd. Som en blandning mellan brunt och rött. Kolla in den här.

5. Fluffiga tofflor

Okej, de här är definitivt inga vinterskor – men du kan ju faktiskt ha dem inomhus. Tofflor med en ovansida av fluff har tagit alla med storm, och det är klart att du ska unna dig ett par nu när det är singlarnas dag! Du hittar dem här från 468 kronor.

6. Parkas i svart

Även om vi inte vill tänka på det så kommer det snöblandade regnet snart ta över väderprognoserna. Därför är det bra att införskaffa en tålig jacka, som den här parkasen med huva. Syntetpälsen på huvan är avtagbar, så du kan välja om du vill ha den eller ej. Kolla in jackan här.

7. Snyggaste läppstiftet

Yves Saint Laurent har inte bara sjukt snygga förpackningar till sitt smink, utan har också en grym formula. Kolla in de fina läppstiften här. Ett måste i handväskan! Finns i så många olika färger, och olika versioner av förpackningar om det klassiskt guldiga inte är din grej.

8. Unna dig en grym frukost

Visste du att det finns smarta våffeljärn? Nej, inte vi heller. Nu kan du göra perfekt frasiga våfflor hemma! Kolla in våffeljärnet här. Du kommer tacka dig själv när du tar din första tugga.

9. Wunderbrow

Den här lilla sminkprodukten lovar mirakel. Och det fungerar faktiskt. Den här ögonbrynsgelén håller dina ögonbryn på plats – i alla väder. Youtubern Therese Lindgren bevisade hur bra den håller i en video. 

Om du vill ha ögonbryn on fleek så är Wunderbrow att rekommendera. Från 296 kronor får du en produkt som är mer än vattenfast.

10. Plattång från GHD

Om du är en som plattar och stylar ditt hår så kan det här var den bästa investeringen du gör. Även perfekt för att ge bort i present. Du kan läsa mer om plattången från GHD här.

11. Ansiktsmask av guld

Den här lyxiga ansiktsmasken innehåller äkta guld och den ger, som man kanske förstår, rejält med lyster till hyn. Den hjälper också till att släta ut och återfukta huden. Här hittar du den.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.