11 grymma julklappar till pappa – som han kommer älska

Snart är julen här, och det är dags för julklappar. Unna din pappa något riktigt fint till julen! Här är de bästa julklappstipsen.


Du kan antingen satsa på din pappas hobby och bli inpsirerad av det han tycker är roligt, och ge en juklapp relaterat till det. Eller så kan du ge honom något bara för att! 

1. Strumpor

Gör en riktig klassiker och ge din pappa ett par strumpor i julklapp. Av någon anledning så är just strumpor något de alltid behöver, och aldrig kan få nog av! Därför är det en billig och enkel julklapp. 

Här är märket Happy Socks – som för strumpor i flera olika modeller och härliga färger. Kolla in dem här.

2. Rakapparat

En rakapparat är en klassisk present till skäggbärare. Det är ju en sådan grej som känns lite tråkig att köpa själv, så desto bättre att få den i julklapp.

Den här kommer från Philips – och du hittar den här från 599 kronor.

3. Lyxiga whiskyglas

De här glasen från Sagaform har en rundad botten, vilket innebär att glasen lutar lite lätt. Lite ovant och läskigt till en början, men desto bättre för drycken. Utan att spilla såklart.

Kostar knappt en hundralapp! Här hittar du ett 6-pack. Perfekt till pappan som njuter av drycker som whisky eller liknande.

4. Unna honom en märkesklocka

Calvin Klein är inte bara känd för sina underkläder och tröjor – utan också för sina klockor. Här är en riktigt snygg klocka som blir din från 2 444 kronor. Lite dyrare, men så värt det. Kolla in den här. Det är klart att farsgubben förtjänar en fin klocka i julklapp! 

5. Om han gillar att laga mat

Med detta set med fem riktiga kockknivar blir köket komplett. Knivar från Global är en riktig investering, men håller vad de lovar. Kul julklapp att få av tomten!

Många samlar på prylar från märket Global – och varför inte skämma bort pappsen med de här? Här hittar du Globals knivset.

6. Weekendbag

Alla behöver en stor och rymlig väska förr eller senare. Perfekt för kortare resor, vändan till gymmet eller liknande.

Här är en från det populära märket Sandqvist. Den är väldigt billig också, men fortfarande i grym kvalité. Kolla in den här

7. En pryl som förenklar morgonen

Den här kaffebryggaren kan du styra över Wi-fi – på så sätt kan man sätta på morgonkaffet direkt från sängen. Perfekt för den som är morgontrött! Här kan du köpa den. En julklapp som kommer tas emot med ett skratt och tacksamhet!

8. Ett alternativ till cykelhjälm

Airbag-hjälmen från Hövding är en diskret krage som endast blåser upp sig om man ramlar av cykeln. Här kan du klicka hem den till bäst pris. Det är klart att du är rädd om din pappa, och då är det bra att ge honom det här i julklapp! Om han är en som cyklar mycket till exempel.

9. Handskar för vintern

Här är ett par handskar från Hestra. För ingen vill ju frysa om händerna? Finns i flera olika färger! Kolla in dem här

10. Lyxig högtalare

Den här Bluetooth-högtalaren har ett uppladdningsbart batteri som håller i upp till fem timmar. Dessutom har den såklart riktigt bra ljud! Klicka hem den här.

11. Ett multiverktyg 

Den här lilla prylen har blivit utsedd till världens bästa multiverktyg. Den har alltså 17 olika verktyg inbyggd i sig. Grymt bra för friluftslivet, vandringen, båtturen eller liknande. Läs mer om den här.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!