6 heta julklappar att ge sig själv eller någon man tycker om

De här leksakerna kan du låta ligga framme utan att det är särskilt märkbart. Vad är snuskigt med ett litet läppstift till exempel?


Alla förtjänar att ha lite kul – speciellt nu när det är så mörkt och trist ute. Här är 6 leksaker att klicka hem.

1. Ett läppstift

Ett läppstift har man ofta i väskan, men har du ett som vibrerar? Här är en diskret, tyst men kraftfull leksak i form av ett läppstift! 

Perfekt att ha med i handväskan om du skulle vilja det. Med den här dealen får du den för bara 79 kronor. Kolla in den här. Men skynda dig, erbjudandet är tidsbegränsat!

2. Love Ring

Ser inte den här leksaken väldigt glad ut? En leksak med ett leende! Bara det gör ju att den är värd att klicka hem för sina 249 kronor. 

Den heter Love Ring, vilket också är en trevlig detalj. Med 20 olika vibrationsprogram och vattentäthet är det här ett måste för att hetta upp vinterkylan. Du hittar den billigast hos Let's Deal.

3. Knipkulor

Dessa härligt rosa kulorna används för att träna stärka musklerna eller för att öka stimulans. De skickas i ett diskret paket, så ingen kommer kunna ana vad det är du klickat hem! Här hittar du dem.

4. Donutring

Antingen så kan det vara en badring eller en plastig donut – men i själva verket är det ju såklart en ring för högre stimulans. Och den kostar ingenting! Det enda du betalar för är frakten. Du kan fynda dem här.

5. Love Balls

Använd Love Balls, som är deras finurliga namn, när du tar en promenad, arbetar eller bara tar det lugnt hemma i soffan. Musklerna börjar arbeta så fort knipkulorna, som du hittar här, är på plats. 

6. För fingertoppen

Här är en leksak i miniformat i svart eller rosa – det följer också med ett batteri, så du kan köra igång direkt om du så vill. Du får ett 2-pack för fraktpriset. Alltså nästan gratis! 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.