KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

12 plagg alla tjejer verkligen älskar när killar har på sig

- 17/11/2017, 14:20 -

Insidan räknas – men utsidan kan ge ett gott första intryck. Vissa plagg får tjejer att titta en extra gång. Här hittar du dem.

Kläder och utseende är inte det som räknas, men det är alltid trevligt när någon klär sig väl. Maxa looken inför nästa dejt och kombinera plaggen i den här listan. 

1. Börja med en parfym

Parfym från Creed

Ingen kan motstå en man som doftar riktigt gott! Och med den här kommer du göra just det. Här hittar du den lyxiga parfymen från Creed.

2. En snygg rock 

Rock från J.Lindeberg

Det går aldrig fel med en riktigt stilig rock – tänk till exempel Mikael Persbrandt i rollen som Gunvald Larsson. Här är en från det lyxiga märket J.Lindeberg som finns att klicka hem från Care of Carl för 3 999 kronor. 

Vilken outfit som helst blir genast mer uppklädd. Perfekt till den behagliga vinterkylan!

3. Stickade tröjor

Kabelstickad tröja från Polo Ralph Lauren

Klassisk kabelstickad tröja från Polo Ralph Lauren – som blir din för 1 899 kronor. Stilren i sin gråa färg och diskreta logga. Blir riktigt snyggt med en skjorta under. Kolla in tröjan här.

4. Randig skjorta

Randig skjorta från Polo Ralph Lauren

En ljusblå skjorta med ränder är en skjorta som alla män med stil behöver i sin garderob. Fungerar lika bra till vardags som till fest! Just den här skjortan kommer också från Polo Ralph Lauren

5. Grå kavaj

Grå kavaj från Filippa.K

Förhoppningsvis finns det redan en svart kavaj i din garderob – men har du en grå också? Om inte så bör du verkligen klicka hem den här för sina 2 899 kronor hos Care of Carl

Kavajen kommer från trendiga Filippa.K och är verkligen värd en plats i garderoben. Grått är snyggt, och kanske påminner det lite om Mr.Grey?

6. En enkel t-shirt

T-shirt från Gant

Okej, det behöver inte bara vara stiliga kostymer och skjortor – en vanlig t-shirt fungerar också! Perfekt för vardagsoutiften med ett par jeans och sneakers.

Här får du ett 2-pack från Gant, för bara 399 kronor.

7. Tuff skinnjacka

Skinnjacka från Belstaff

Den här skinnjackan kommer från märket Belstaff – och blir din för 8 499 kronor. Den är tillverkad i Italien, och har en smal passform. Finns inget coolare än en kille i skinnjacka! Kolla in den här

8. Krispigt vita sneakers

Vita sneakers

Det är väl kanske inte riktigt säsong för låga sneakers just nu – men det är så pass snyggt så att det är värt lite frusna fötter.

De här kommer från Filippa.K och kan klickas hem för 1 699 kronor. Grymt snyggt till vardags!

9. Mysig sweatshirt

Grå sweatshirt

Perfekt tröja inför den kyliga vintern! Med en simpel grå sweatshirt kan du komma långt. Den här blir din för 1 199 kronor hos Care of Carl

10. Svarta jeans

Svarta Jeans från Morris

Satsa på ett par riktigt grymma svarta jeans – för det är något du kommer ha mycket nytta av. De här kommer från Morris och kan klickas hem för 1 599 kronor.

De har en avsmalnande passform, är stretchiga och håller sin svarta färg länge.

11. Weekendväska

Även om en väska inte är ett plagg, utan snarare en accessoar, så kan den komplettera en hel outfit. Sedan är
det bra att ha också. Den här kommer från Sandqvist och blir din för 2 499 kronor. Perfekt för weekendresan!

12. Vattenavstötande rock 

Uber

Den här rocken har en enkel och stilren design och står dessutom både kyla och vatten. Den kommer från norska Uber och finns att köpa här.