Här hittar du roliga men onödiga prylar vi gärna vill ha.
Här är 14 saker vi gärna vill klicka hem just nu.

22 grymma grejer – du inte visste att du behövde

Vi kanske inte behöver dem egentligen, men här är 22 saker vi är sugna på att klicka hem just nu.


Det var ju faktiskt löning nyss – klart man får köpa sig något!

1. En snygg neonskylt

De här snygga neonskyltarna finns i olika motiv och kostar från 159 kronor. Perfekt för att lysa upp hemma! Här hittar du dem.

2. Drönare med kamera

Den här drönaren fotar och filmar och kan skicka materialet direkt till din telefon. Den är nedsatt till 699 kronor här.

3. Juliga örhängen

Hur fint vore det inte att bära de här örhängena med gulliga små tomteluvor på julafton? Du hittar dem här för 79 kronor.

4. Whiskeystenar

De här stenarna håller din whiskey (eller annan dryck) kall utan att späda ut den. Dessutom ser det ju snyggt ut! Här hittar du dem för 69 kronor.

5. De här roliga strumporna

För att ge order med! De finns även i fler färger och med texten "Bring me a cup of coffee". Klicka hem dem här.

6. Ljusslingor

Öka mysfaktorn hemma med den här fina ljusslingan. Klicka hem den här nedsatt med 58 procent.

7. Pälstofflor

Skor med päls, och skor som liknar tofflor, har blivit riktigt trendigt. Här är ett par faktiska tofflor som både är snygga och värmer fötterna hemma. Klicka hem dem här.

8. Trådlösa sporthörlurar

Sitter på plats hur hårt du än tränar och tål vatten och svett! Klicka hem dem till 68 procents rabatt här.

9. Pepparkaksformar i 3DTa årets julbak till en ny nivå med dessa 3D-formar! Här finns de att köpa.

10. Broddar som räddar dig i vinter

Slipp halka och bryta lårbenshalsen med de här smarta broddarna som du sätter under dina vanliga skor. Köp dem här för 69 kronor.

11. Peel off-mask

Det aktiva kolet i den här ansiktsmasken fungerar som en magnet som drar åt sig alla orenheter, som sedan följer med när du drar av masken. Klicka hem den här nedsatt från 449 kronor till 99 kronor.

12. Set med skäggvårdsprodukter

Det här kitet innehåller olja, vax, balm, tvätt och kam. Klicka hem det här för halva priset.

13. SminkborstarDe här snygga sminkborstarna med marmormönstrat skaft kan du klicka hem för 149 kronor här.

14. Trådlös laddare

Med den här laddplattan kan du ladda både iPhone och Samsung-mobiler trådlöst. Perfekt att bära med sig eller ha ståendes till exempel på skrivbordet. Klicka hem den här för 169 kronor.

15. En filt med ärmar

Du vet säkert hur jobbigt det är när man vill ha en filt virad om sig men samtidigt vill använda händerna till något. Det problemet slipper du tack vare den här gosiga filten med ärmar. Du hittar den här för 349 kronor.

16. Kylbrunn som håller drickan kall

På sommaren när man vill njuta av en kall öl eller annan dryck är den här kylbrunnen en riktig räddare. 

Du sänker helt enkelt ner den i jorden, till exempel i trädgården, och får plats med 24 burkar eller småflaskor och en vinflaska. Klicka hem den här.

17. Nyckelring med tumstock

Du vet när man får ett plötsligt behov av att mäta något men inte har någon tumstock? Det problemet kommer aldrig uppstå om du har en nyckelring med en 50 centimeters tumstock på. Nyckelringen kostar 19 kronor och finns här.

18. Handduk som torkar håret

Den här handduken är både väldigt enkel att fästa och gjord i ett tyg som absorberar vatten 5 gånger snabbare än en vanlig handduk. Den finns att köpa här för 99 kronor.

19. Fidget cube

Om du tröttnat på fidget spinnern kanske en fidget cube kan vara något. Den är snäppet vassare, med knappar, kulor och annat som gör att du alltid har något att pilla med. Dessutom går den att använda med bara en hand! Här hittar du kuben.

20. Strumpeband med fack

Har du någon gång använt bh:n för att förvara mobilen eller kortet, till exempel ute på klubben när du inte har någon väska? Det här är en mycket smartare lösning. Det är ett strumpeband med inbyggda fack som rymmer alla små nödvändigheter, samtidigt som det inte syns under outfiten.  

21. Ryggkliare

Ibland når man ju inte själv och då är det här ett riktigt smart verktyg – en utdragbar ryggkliare. Klicka hem den här.

22. Djur som torkar ditt nagellack

Den här apan/mopsen är inte bara väldigt söt, den hjälper också till att torka ditt nagellack snabbare genom att blåsa luft ur munnen. Apan hittar du här och mopsen här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!