7 roliga saker – till den som är galen i julen

Många älskar julen – och några gör det lite extra mycket. Här är sakerna för den som blir helt till sig när juletiden närmar sig.


Vissa går helt bananas när det är dags för juletider. Pyntar hela bostaden, invändigt och utvändigt. Här är 7 saker den som är galen i julen verkligen behöver i sitt liv.

1. Snuskig jultröja

Mjuka paket kan vara riktigt roligt ibland. Och även om den här tröjan är mjuk, så verkar det finnas ett och annat paket som är hårt, om du tittar noga på tröjans motiv.

Perfekt julklapp till någon du vill unna ett gott skratt. Kolla in den roliga jultröjan här.

2. Dekorationssnö

Om du inte bor långt norrut i vårt avlånga land kan du iallafall fuska dig till det. Här är dekorationssnö i form av små vita plastkristaller

3. Snöande julgran

Inomhus brukar det väl inte snöa – men om du vill maxa julstämningen så har du nu den möjligheten med den här snöande julgranen. Finns i två olika storlekar.

4. Paljettkavaj

Slå på riktigt stort och ta på dig den här superglittriga kavajen. Du lär glittra mer än julgranskulorna mot ljusslingan. Här hittar du den

5. Bestickpåse

Gör en rolig bordsdukning till julbordet genom att sätta besticken i den här söta hållaren. Du hittar dem i 8-pack här.

6. Julgranshatt

Överraska dina gäster med en rolig huvudbonad. Som den här hatten i form av en julgran.

7. Tomteskål

Servera godis och andra gottigheter i den här roliga skålen. Kolla in den här.

Partykungen har en massa roliga saker i sitt sortiment. Vad sägs om nördiga Star Wars-prylar i julklapp till exempel? Kolla in deras sortiment här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!