Onsdag 30 Nov
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

12 grymt fina märkesklockor till honom – under 3 000 spänn

Det är alltid snyggt med en stilig klocka som ser dyrare ut än vad den är. Här är herrklockorna du inte får missa!

Läs mer

Med rätt klocka kan du faktiskt komma riktigt långt. Det ger ett intryck av att du menar allvar och har stil. Unna dig själv en fin klocka, eller ge bort till någon i julklapp. Eller varför inte önska dig en av de här klockorna av tomten?

1. Stilrent från Daniel Wellington

Den här snygga klockan med klassisk design finns i både guld och silver. Just nu kan du klicka hem en för knappa tusenlappen här.

2. Calvin Klein City

Märket Calvin Klein är inte bara kända för sina underkläder och tröjor – utan också för sina klockor.

Här är en riktigt snygg klocka som blir din från 2 395 kronor. Kolla in den här.

3. Gant Park Hill

Den här modellen, Park Hill, är en av Gants allra snyggaste. Många älskar den här modellen! Sedan är den väldigt billig också.

4. Klassiska Emporio Armani

Med den här klockan har Armani lyckats fånga den där lyxiga känslan av en dyr klocka – trots ett rimligt pris. Bra alternativ till den som vill ha en tung klocka men en glad plånbok. Kolla in herrklockan här.

5. Classic Cornwall

Ännu en snygg klocka från Daniel Wellington, i unisex-modell. Grymt bra pris för en snygg klocka med kvalité. Du hittar den billigast här. Under tusingen!

6. Guldigt från Armani

Emporio Armanis klockor har visuella intryck och har noga framtagna detaljer, samt ser dyrare ut än vad det kostar! Kolla in klockan här.

Varför spendera en miljon på en klocka när du kan få den här för mindre än 2 000 spänn?

7. Gant Covingston

En analog klocka med datumvisare. Matcha det mörkbruna läderbandet med ett par skor, eller ett skärp, i samma färg för extra stil. Kolla in den snygga klockan här.

8. Falken från Triwa

Den låga profilen gör klockan perfekt som matchning till skjortor och andra åtsittande plagg. Du hittar klockan från Triwa här. Hur snyggt är det inte med en grå urtavla och guldiga visare?

9. Seiko Scuba Diver

Den här klockan är vattentät ner till 200 meter, och en fiffig grej är att batteriet laddas med hjälp av dina armrörelser. Här hittar du klockan till bäst pris.

10. Ceramica från Emporio Armani

Svarta klockor är definitivt något som bör användas mer – så himla snyggt! Här hittar du klockan billigast.

11. Klocka från Hugo Boss

Enkel och stilren klocka från det lyxiga märket Hugo Boss. Kolla in klockan här. Perfekt för jobbet eller finare tillfällen. 

12. Mr Daddy

Den här klockan har en massa funktioner som många kanske inte riktigt förstår sig på. Men visst är den snygg? Här hittar du klockan med det roliga namnet Mr.Daddy.

Det finns massor av klockor hos Prisjakt. Kolla in alla herrklockor här.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.