17 grymma saker – som vi önskar oss i december

Mörker, kyla och kanske, kanske snö. December är här och vi har samlat ihop en lista med saker som skulle förgylla månaden lite extra.


December är verkligen mysets månad!

1. Nya Xbox One XSåklart vill vi testa senaste Xbox! Det här är ju dessutom månaden då man mest vill vara inomhus och då passar det ju perfekt. Här hittar du Xbox One X billigast.

2. En lyxig hudvårdskalender

Den här fina från Rituals innehåller 24 härliga produkter – precis vad man behöver när huden känns torr och decembertrött! Klicka hem kalendern här.

3. En ljusslinga

När det är mörkt ute får man försöka ljusa upp omgivningen själv. Den här ljusslingan fungerar lika bra att ha i trädgården eller på balkongen som inomhus. Här hittar du den för 99 kronor.

4. Ett par Timberland-kängor

De här klassiska kängorna är både varma och snygga – allt man önskar sig av ett par vinterskor! Du hittar bästa priset på herrmodellen här och dammodellen här.

5. Nintendo Switch

En annan spelkonsol vi är sugna på! Nintendo Switch går både att spela hemma i soffan och plocka med sig när du går hemifrån. 

Dessutom finns nya Super Mario-spelet Odyssey till konsolen! Du hittar Nintendo Switch billigast här.

6. Alla gamla julkalendrar

Visar sig årets julkalender inte hålla måttet finns ju som tur är alla gamla favoriter att se om. Här hittar du alla SVTs gamla julkalendrar.

7. Noccos limited edition-smak med skumtomteJul i energidrycksform! Om du är ett fan av den här juldrickan borde du passa på att klicka hem ett helt flak här. För bara 379 kronor!

8. Ugg-boots

Varje år lagom till minusgraderna gör de entré – uggsen. Vi är alla överens om att det kanske inte är den snyggaste skon, men de är ju så himla sköna. Du hittar det bästa priset på Uggs här.

9. En kaffebryggare med wifi

De där morgnarna när man inte vill kliva upp ur sängen kan denna kaffebryggare komma väl till pass. 

Den kan nämligen styras med mobilen via wifi och du kan alltså sätta på kaffet direkt från sängen. Klicka hem den här.

10. De här fina glasen från Iittala

Tänk att krypa upp framför den sprakande brasan och dricka något gott ur de här fina glasen. Här kan du köpa fyra stycken för 349 kronor.

11. Högtalare från Sonos

"Sonos lirar i en egen klass. Helt outstanding. Lätt att installera och levererar ett fantastisk ljud." 

Så skriver en användare på prisjakt.nu om den här hyllade högtalaren från Sonos. Den är väldigt liten och smidig och vill man ha flera går de enkelt att koppla ihop. Här hittar du högtalaren.

12. Återfuktande ansiktsmask

Ett måste när hyn blir extra torr i kylan. Den här återfuktande masken kommer från Beauté Pacifique och ger en riktig fuktboost. Här hittar du den.

13. iPhone X

Här kan du hitta det billigaste priset på senaste iPhone.

14. Hörlurar från Marshall

De här snygga hörlurarna från Marshall är trådlösa och har riktigt bra ljud. Här hittar du dem.

15. Ett sällskapsspel

Kring juletider samlas ofta familjen och vad är då mysigare än att spela sällskapsspel tillsammans? Det här sjukt roliga spelet går ut på att man ska säga olika meningar med ett munstycke i munnen. Du hittar det här.

16. Goggles från Oakley

Dags att uppdatera skidutrustningen inför vintern? De här snygga skidglasögonen kommer från Oakley och finns i ett gäng olika färger. Här hittar du dem till bäst pris.

17. En lyxig chokladkalender

Den här adventskalendern är fylld med lyxiga, handgjorda chokladpraliner. Den röda innehåller 24 bitar, den gröna 30 bitar och den guldfärgade 60 stycken – perfekt för att dela. 

Adventskalendrar kan man inte ha för många av – vem gillar inte att få presenter varje morgon? Här hittar du ännu fler lyxiga kalendrar!

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.