18 saker att skriva upp på önskelistan – för honom

Det är alltid lite extra klurigt med presenter till den man tycker om. Speciellt julklappar! Här är sakerna han förmodligen önskar sig.


Artikeln innehåller kommersiella länkar

Mannen i ditt liv förtjänar något alldeles extra. För även om det med all säkerhet räcker med kärlek och uppmärksamhet, så är det ju extra kul att vara generös med en liten present eller två.

Nintendo Switch med Super MarioHär kan du köpa konsolen Nintendo Switch och spelet i ett och samma paket. Vill du köpa bara spelet finns det till bäst pris här.

Riktigt bra kockknivar

Perfekt för den matlagningsintresserade killen! De är lite dyrare men kvaliteten är också betydligt bättre än hos en billigare kniv. Här hittar du bäst pris på setet.

Ölglas från Orrefors

Öl dricks bäst ur snygga ölglas, eller hur? Sedan är det en fin inredningsdetalj också. De här glasen kostar 299 kronor för ett 4-pack.

Parfymen som toppar listorna just nu 

En fräsch parfym kan göra en kille hur attraktiv som helst. Så varför inte ge honom den här från Paco Rabanne? Den luktar så gott och är värd varenda krona. Lyxig förpackning också. 

Hudvård från Bulldog

Att återfukta hyn är superviktigt – och speciellt nu när det är kyligt och krispigt ute. Märket Bulldog är kända för sina omtyckta hudvårdsprodukter. Just den här Original Moisturiser är grym att börja med.

Tangentbord och datormus

Alla är inte gamers – men om personen i fråga är det så är nya gamingprylar alltid roligt att få. Här är ett enkelt nybörjarpaket med både tangentbord och datormus, båda avsett för spelande. Det finns mycket dyrare prylar på marknaden, men det här duger alldeles utmärkt! Klicka hem det här.

Monopol 

Varför ha ett vanligt Monopol när man kan ha en cool Game of Thrones-version? Det är inte dyrt heller, för att vara en Collectors Edition. Kolla in det här. Perfekt för serienörden. 

Rakapparat

En rakapparat är en klassisk present till skäggbärare. Det är ju en sådan grej som känns lite tråkig att köpa själv, så desto bättre att få den i present.

Den här kommer från Philips – och du hittar den här från 595 kronor.

Playstation

Extra bra är det ju att ge bort presenter som man själv också kan dra nytta av. Köp ett Playstation till din kille och ni kan lira tillsammans – ni kommer garanterat ha sjukt kul. Här hittar du Playstation 4 billigast.

Väckarklocka i form av Darth Vader

Om din kille är ett Star Wars-fan kommer han gilla den här väckarklockan i form av en lego-Darth Vader. Klicka hem den här för 286 kronor.

Högtalare

Den här modellen heter Stockwell och kommer från Marshall. Högtalaren har inte bara bra ljud, utan den är också riktigt snyggt designad. Du kan klicka hem den här. 

Skäggvårdsprodukter

För en kille med skägg blir ett kit med produkter för att ta hand om stråna en perfekt present. Här hittar du oljan och här hittar du vaxet.

Träningsstång

Om din kille är en riktig träningskille (eller om du av någon anledning vill att han ska bli) är den här stången, som man kan göra chins och andra överkroppsövningar på hemma, en bra present! 

Klicka hem den här för en tvåhundralapp. Varför inte träna tillsammans? 

Eller varför inte unna honom ett par sneakers? Kolla in de som är till bäst pris här

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.