Carolina Bäckström: 22 saker som jag önskar mig i julklapp

När man var liten ringade man ofta in leksakerna i tidningen, eller skrev en lång önskelista och postade den till jultomten. Här är årets önskelista.


Julklappar är inte allting här i världen – och istället för materiella ting är upplevelser, välgörenhet eller bara ren kärlek det som alltid står på önskelistan. Gåvor och presenter tas alltid emot med tacksamhet.

Här är de perfekta julklappstipsen till henne – mer specifikt till mig, men jag tror att många kan hitta något de vill ge till någon, eller önska sig själv. Från mig, till er: Min önskelista 2017. 

1. PopSocket

Jag tappar min mobiltelefon väldigt ofta, men jag kan väl inte vara den enda? Därför är en PopSocket grymt bra för den klumpige. Väldigt billig också.

Just den här finns i flera olika mönster och färger. Du fäster den alltså på baksidan av telefonen, och den går att trycka ihop om du ska sätta ner den i fickan. Nu ogillar jag färgen rosa, så jag skulle hellre välja någon med ett coolt mönster istället. 

2. Classic Petite från Daniel Wellington

Klockor är en sådan klockren gåva, en tidlös julklapp! Den här som kommer från Daniel Wellington finns i flera olika färger – och har en lite mindre urtavla, därav namnet. Jag har väldigt smala handleder, så den här passar mig som handen i handsken. Inte ens tusen spänn

3. Nintendo 3DS XL

Det är ju livets dröm att spela vart som helst, när som helst med en bärbar konsol. Som den här versionen av Nintendo DS.

Jag är en sucker för Nintendo-spel, och även om jag är helt värdelös på dem så älskar jag dem. Populära spel som Zelda och Pokémon! Eller varför inte hoppa runt med Mario eller Luigi? Det kan man ju inte säga nej till. 

4. Sminkborstar

En eller flera sminkborstar från Real Techniques och jag kommer vara dig evigt tacksam. De är mjuka, cruelty free och syntetiska. Kan det bli bättre? En person som sminkar sig kan aldrig ha för många sminkborstar. 

5. Energidryck

Okej, det här är en väldigt udda grej att önska sig i julklapp – men jag och många andra lever på de här ohälsosamma dryckerna, och så är det bara.

En platta Red Bull kan aldrig slå fel! En oväntad julklapp, som säkert kommer att tas emot med tacksamhet om man är som mig. Jag vet att jag skulle bli glad iallafall. Här hittar du ett flak billigast.

6. Kylplatta för laptop

Att spela på en laptop kan bli krävande, och datorn kan därmed bli varm. Jag spelar mycket, och även om min laptop fungerar bra just nu, så vet jag att det kommer en dag när den går varm.

Därför är det tacksamt att investera i en kylplatta! Här är en grymt bra från bara 299 spänn. Enkelt att ge bort som julklapp!

7. Kaffebryggare med wi-fi

Den här kaffebryggaren går att styra via wi-fi vilket innebär att du kan sätta på kaffet direkt från mobilen. Det här är ju rena rama drömmen, eller hur? Tänk att slå på kaffet från sängen! 

Sedan när du stiger upp, så är det klart. Du köper den billigast här.

8. Väckarklocka med ljus

Jag är livets mest morgontrötta person – och jag vet att många känner som jag när alarmet ringer på morgonen.

Lite lättare skulle det nog bli med en väckarklocka som väcker en genom en simulerad soluppgång. Perfekt julklapp till en trött person, så kanske hen blir lite piggare. Jag känner iallafall att det är värt ett försök, och därmed finns den här prylen min önskelista. 

9. Hårfön från GHD

Mycket planering sker efter hur mitt hår kommer torka – och det hade blivit så mycket enklare med en hårfön! Den här kommer från det kända märket GHD – kolla in den här

10. Parfymer från Clean

Vem vill inte dofta gott? Clean har ett brett utbud av väldoftande parfymer – och jag vill ha dem allihop. 

Det finns som sagt flera olika typer av dofter, så du kan lätt välja en av dem och ge till någon du tycker om. En parfym är alltid uppskattat. Kolla in dem här.

11. Värmeborste som plattar håret

Plattångsborste, plattborste eller värmeborste – kärt barn har många namn, och det är lite oklart vad den rätta benämningen på den här prylen är. 

Det verkar som en riktigt bra grej – och jag har bara hört bra om den. Bra julklapp till någon med långt hårsvall. Här hittar du den riktigt billigt.

12. Sheetmasks

Vill du vara en säl, hund eller katt? Kolla in dem här. Jag tycker att de här är hur roliga som helst! Att man sedan får unna hyn massa återfuktning är bara ett plus. 

13. En Chromecast

Googles Chromecast kan vara det enklaste sättet att trådlöst koppla upp din mobil till TV för att streama film, serier, spela musik, spel och en massa annat roligt. Dessutom kostar den bara 379 kronor.

Just nu ser jag alla serier på min iPad eller dator, vilket snabbt blir lite jobbigt när man är flera och ska bråka om det lilla utrymmet. Grym julklapp till vem som helst! 

14. Apple Watch

Okej, jag måste erkänna att det här är lite av en onödig pryl. Den finns ändå på min önskelista! En Apple Smart Watch

15. Ansiktsborste

Den här ansiktsborsten rengör huden mycket noggrannare än vad du lyckas med i vanliga fall.

Eftersom den är i silikon samlar den inte på sig bakterier, och bakterier hamnar på så sätt inte heller på hyn. Klicka hem borsten här för 399 kronor. Efter alla influencers goda ord om Foreo så kan jag inte låta bli att ha-begäret väcks till liv.

16. En vinterjacka 


Den kyliga vintertiden är här – och jag har ingen ordentlig vinterjacka. Den här från Peak Performance skulle inte sitta helt fel. Finns i både dam- och herrmodell.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.