Här är 14 saker som gör januari lite bättre.
Maxa januari!

Här är 14 saker vi önskar oss i januari

Nytt år, ny önskelista! Här är 14 saker som skulle göra januari månad lite bättre.


Det är kallt och fortfarande ganska mörkt, men januari kan trots det vara en härlig månad!

1. Pulsklocka

Har du, som så många andra, som nyårslöfte att komma igång med träningen? Motivera dig lite extra genom att köpa den här populära pulsklockan från Garmin, som håller koll på allt kring din träning. Här hittar du den.

2. Träningsskor

Den här grymma löparskon från Nike är både bekväm, ventilerande och finns i flera snygga färger. Du hittar dammodellen här och herrmodellen här

3. Ljusstake från Klong

Vi går visserligen mot ljusare tider men än är det fortfarande mörkt ute under större delen av dygnet. Då passar det bra att lysa upp med en fin ljusstake, som denna från Klong.

4. Väckarklocka

För att komma upp på de mörka morgnarna kan det underlätta med en väckarklocka – speciellt en som väcker dig med stegrande ljus. Denna från Philips hittar du billigast här.

5. MacBook Air


Uppgradera dig till jobbet eller plugget med en ny dator! Här hittar du MacBook Air billigast.

6. Skidgrejer

Om du planerar en skidresa kan det ju vara kul med lite ny utrustning. De snygga skidglasögonen från Oakley hittar du här. Hjälmen kommer från POC och kostar 695 kronor här.

7. Löparskor för vinterunderlag

Med Icebugs löparskor kan du ge dig ut och springa även om det är is! Här hittar du skor för herrar och damer.

8. Powerbank


Telefoner brukar ladda ur snabbare när det är kallt ute och då är det bra att ha en powerbank nära till hands. Den här kostar bara 129 kronor och räcker till sex uppladdningar.

9. Sheet mask

Mask i form av en gullig mopsBubblig rengörande maskNärande avokado-mask

Pigga upp vinterhyn med en härlig sheet mask! En sheet mask är mer effektiv än en vanlig ansiktsmask och kostar oftast bara runt 40-50 kronor. Perfekt när det är januari och lite tomt i plånboken, Här hittar du massor av sheet masks.

10. Handsprit

I sjukdomstider kan det vara bra att bära med sig en liten flaska handsprit. De här är små och smidiga och finns dessutom i en massa goda dofter. Här hittar du dem.

11. Nintendo Switch

Kalla januari är perfekt för att stänga in sig och spela en massa tv-spel. Just nu toppar nya konsolen Nintendo Switch listorna och här hittar du den billigast. Komplettera med nya Super Mario-spelet Odyssey

12. Sällskapsspel

Känner du för att gå mer analogt borde du testa det här sällskapsspelet. Det går ut på att man ska säga olika fraser samtidigt som man har på sig det medföljande munstycket. Garanterat mycket skratt på nästa middag eller fest! Här hittar du spelet.

13. Vinterskor

För honom

De här snygga chelseabootsen kommer från Gant och finns att köpa här.

För henne

Uggsen är kanske inte de snyggaste skorna – men de är ju så bekväma. Du hittar dem billigast här. Annars är de klassiska Sorelbootsen riktigt snygga!

14. Slow cooker


Varma, goda grytor är perfekt på vintern. Med en slow cooker behöver du inte göra mer än att lägga i ingredienserna, så lagar maten sig själv. Du hittar den för 695 kronor här.


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.