13 galna saker – du kan fynda på mellandagsrean just nu

Endel prylar kanske är lite onödiga, men är ändå väldigt roliga att ha. Vad sägs om glas som inte går sönder till exempel? Perfekt för nyårsfesten.


Galna saker är inte bara roligt att unna sig själv – utan också kul att ge bort till någon. 


1. Tangentbord av laser

Erkänn att det ibland blir lite jobbigt att skriva sina långa sms och förklaringar på telefonen. Det blir genast mycket lättare med ett tangentbord – av laser! Hur coolt som helst. 

Kolla in teknikprylen här – den är nedsatt i pris just nu med hela 30 procent.

2. Steam-O-Matic

Det här är alltså en korvkokare. Liksom, vem har tid att stå några minuter vid spisen och koka korv? 

Därför finns den här tokiga prylen – så att du slipper slösa din dyrbara tid på korvkokning. Fynda den 60 procent billigare här.

3. SOS på nyckelring

SOS-knappen jobbar med din smartphone genom en gratis app. Ett enkelt tryck på knappen och den larmar genast personer som du valt, genom sms, mail eller ett förinspelat ljudmeddelande.

Den kontaktar upp till 5 personer samtidigt. Alla förtjänar att känna sig trygg – och den här lilla prylen blir din för bara 399 kronor just nu.

4. Iron Man Kakburk

Servera kakor på ett roligt och nördigt sätt. Ur en kakburk formad som Iron Man! Kolla in den här.

5. Extra tåliga ölglas

Det är alltid någon på festen som råkas ta sönder ett eller flera glas. Med just de här glasen så slipper du det. De är extra tåliga, och om de mot all förmodan skulle gå sönder så gör dem det i stora, trubbiga bitar. 

Tror du inte på det? Klicka hem några och testa

6. Champion Boombox

Det kanske ser ut som den lilla radio du hade på 90-talet – men faktum är att den är så mycket bättre än vad de var då. 

Du kan välja att köra på gamla klassiker som CD-skivor, eller vara lite mer modern och spela från din smartphone. Eller varför inte lyssna på gammal hederlig radio? Kolla in alla funktioner här.

7. Mördarbi

Verklighetstroget bi i stor modell – som lätt kan skrämma slag på någon du vill driva lite med. Du hittar det till kanonpris här. Värt varenda krona.

8. Prisvärt strykjärn

Att stryka sina egna kläder är en sådan tråkig syssla som man bara måste göra när man flyttat hemifrån. Det här ångstrykjärnet är dock riktigt billigt just nu, vilket gör hela grejen lite roligare. 

9. Nintendo Luigis morgonrock

En frusen morgon kan det vara skönt att svepa in sig i en härligt mjuk morgonrock. Ännu bättre blir det när den är i form av favoriten Luigi. Du hittar den till reapris hos Partykungen.

10. Shot- och ölglas

Spara på disken! Med det här glaset får du nämligen ett shotglas och ett ölglas i ett och samma glas. Mindre disk, och så mycket smidigare. Du vänder alltså bara på det för den passande drycken. 

11. Termos med bluetooth

Det här är en sådan pryl som du inte visste att du ville ha, men nu när du vet att den finns så kommer du inte kunna låta bli att klicka hem den. Via din smartphone kan du hålla koll på hur mycket vätska du dricker varje dag.

12. Spionglasögon med Wi-Fi

Med de här smarta glasögonen kan du enkelt filma, fota och spela in saker. Sedan kan du se det i din smartphone. Hur coolt är inte det? Kolla in dem här.

13. Nördigt våffeljärn

Perfekt för den som har en kärlek för datorer och teknik, eller för den som bara vill vara lite rolig. Ett våffeljärn i form av ett tangentbord –  här hittar du det billigast.

Sugen på mer galna saker? Som kostymer till exempel? Kolla in hela Partykungens mellandagsrea här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!