Kommer du igenom den här listan utan att spendera 500 kronor?
Prylar under 500 kronor.

Kommer du igenom den här listan utan att spendera 500 kronor?

Har du en femhundralapp över? Spendera den på något i den här listan!


Här har vi samlat mer och mindre nödvändiga saker som vi gärna skulle klicka hem om vi hade 500 spänn att shoppa för!

1. Sporthörlurar från JBL

Om du gillar att lyssna på musik när du tränar borde du verkligen ha ett par hörlurar anpassade för träning. 

Dessa har fått riktigt bra recensioner och är både prisvärda, svettåliga, har bra ljud och sitter på plats som de ska. Klicka hem dem här.

2. Klocka från Casio

Casios snygga klockor i retrostil kan du klicka hem för under en femhundralapp. Du hittar den silverfärgade här och den guldfärgade här.

3. Snygg ljusstake

Den här fina ljusstaken kommer från Georg Jensen och du hittar den här.

4. Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey är det senaste spelet i Super Mario-serien. I en 3D-värld kan Mario fritt utforska världen omkring sig. Spelet finns till konsolen Nintendo Switch. Klicka hem spelet här.

5. Chinsstång

Det blir såklart lättare att komma igång med träningen om du kan träna lite när som helst hemma. 

Den här chinsstången går enkelt att hänga upp i en dörröppning och använda till chins och andra överkroppsövningar. Klicka hem den här för bara 327 kronor.

6. Espressomaskin

Den här espressomaskinen från Bosch har fått fina recensioner och går att fynda för under 500 kronor. Här hittar du den.

7. Popcornmaskin

Kanske inte en helt nödvändig grej, men tänk vad nice att ha biopopcorn varje filmkväll! Popcornmaskinen finns att köpa här för 299 kronor.

8. Fitbit Flex 2

Det här smarta och vattentäta armbandet håller koll på all din aktivitet och din sömn. Det har dessutom en snygg, väldigt diskret design. Klicka hem det här.

9. Parfym

För henne

Den här parfymen är väl nästan en modern klassiker, trots att den bara funnits sedan 2014. Det är en sensuell och förförande parfym med doft av bland annat vanilj, patchouli, rosépeppar och päron. Här hittar du bäst pris.

För honom

Denna parfym från Prada har en snygg stilren flaska och en elegant doft av iris, peppar, bärnsten och neroli. Här kan du köpa den.

10. Ansiktsmask från Exuviance

Den här superpopulära Exuviance-masken är en rengörande och exfolierande gelmask. Den är en peel off-mask som alltså stelnar på huden och dras av. Klicka hem den här för bara 249 kronor.

11. Bärbar högtalare från JBL

Den här trådlösa högtalaren går att bära med sig enkelt tack vare den lilla storleken och karbinhaken som gör att den går att hänga upp om du vill ha händerna fria. 

Den är dessutom vattentålig och har riktigt bra ljud för sin storlek. Här hittar du den för 499 kronor.

12. Våffeljärn

Hur gott är det inte med våfflor egentligen?! Klart man vill ha ett våffeljärn hemma. Här är ett järn där du kan grädda två våfflor åt gången.

13. Laddplatta

Ha den här smarta laddstationen till exempel på skrivbordet och ladda telefonen trådlöst. Här hittar du den för 222 kronor.

14. Datorväska

Den här snygga datorväskan hittar du här för strax under femhundringen.

15. En Google Chromecast

Du kanske tror att du inte behöver en Chromecast, men om du väl testar en kommer du aldrig vilja vara utan igen. Det enda du behöver göra är att plugga in den i ett HDMI-uttag på din tv, och sen kan streama i princip vad du vill från mobilen eller datorn till tv:n. Det är riktigt, riktigt smidigt, och man blir snabbt bortskämd!

Här hittar du Google Chromecast billigast.

16. Fjällräven Kånken Mini

Fjällräven Kånken är utan tvekan en tidlös klassiker, och nu finns den dessutom i en ny miniversion. Perfekt att ha istället för handväska eller för andra tillfällen när man inte behöver en så stor ryggsäck.

En stor fördel, förutom att den är så snygg och retro, är att den också kostar bara lite, lite mer än 500 kronor!

Du hittar bästa pris på den här.

17. ProteinpulverGår du till gymmet med glada steg varje dag, och häver i dig proteinpulver för att maxa resultaten? Just nu kan du klicka hem 2,27 kg proteinpulver för under 500 kronor här.

18. Pannband med inbyggda hörlurar

Tycker du om att lyssna på musik eller podd när du ska somna, men hatar att vakna upp intrasslad i hörlurarna? 

Då borde du ha det här mjuka pannbandet med inbyggda hörlurar. Perfekt också om du sover med någon som snarkar! Köp det här för 349 kronor.

19. Torrschampo som ger volym

Torrschampot från Blondinbellas märke Löwengrip Care & Color har hyllats för att det inte bara ger håret en renare känsla utan också massor av volym! Dessutom doftar det riktigt härligt av vanilj och kolasås. 

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!