17 onödiga prylar du egentligen inte behöver – men vill ha

Vissa saker vill man bara ha i sitt liv, även om man kanske inte riktigt behöver dem. Men prylar är roligt – och här är de bästa.


Det finns så många roliga saker där ute i världen. Här har vi samlat några favoriter. Allt från pojkvänskudden till enhörnings-tofflor och borsten som ger ditt hår färg. Prylarna kan även vara en perfekt present!

1. Värmande isbjörn

Man blir aldrig för gammal för ett gosedjur – och speciellt inte när det är en som du kan värma i några minuter och ha ungefär som en vetekudde. Perfekt för den som är frusen. Kolla in den här.

2. Glas- och burkhållare för duschen

Släck törsten i duschen! Eller använd den som hållare för tvålen eller liknande flaskor. Kan fästas på släta ytor, eller varför inte badkarskanten. Här hittar du den.

3. Gott kaffe

Alla förtjänar en god kopp kaffe. Den här lilla påsen innehåller kaffe gjort av de allra bästa bönorna, rostad med kärlek såklart. Finns att klicka hem för en hundring.

4. Nödladdare till din mobiltelefon

Här är en smidig nödladdare – som enkelt ryms i fickan eller handväskan. När mobilen klagar över lite batteri drar du bra fram den här lilla prylen till din räddning. 

5. Pojkvänskudde

Den här kramkudden är grym för den som inte tycker om att sova ensam, eller helt enkelt vill känna att någon håller om dig. Här hittar du den.

6. Rubiks kub i miniformat

Det finns många som har lösandet av en rubiks kub som nyårslöfte – och visst blir det lite enklare med en i miniformat. Söt är den också.

7. Nördig take-away-mugg

Termosmuggar håller din dryck varm. Här är en i sann Star Wars-anda.

8. Enhörnings-tofflor

Maxa myset med de här coola tofflorna. För vem älskar inte enhörningar? De finns i flera olika färger.

9. Öronmuffar

Värm öronen samtidigt som du ser riktigt trendig ut. Massor av olika färger, och alla lika mjuka och fluffiga.

10. Borsta håret med färg

Liva upp hårsvallet med lite härlig färg. Det finns hela sex stycken olika kulörer att välja mellan! Kolla in dem här.

11. Ballerinakjol för både barn och vuxna

Vem har inte önskat att man hade en söt och puffig kjol någon gång? Här hittar du den perfekta ballerinakjolen till ett grymt pris.

12. Skura golvet med tofflor

Var det inte Pippi Långstrump som skurade golvet med något liknande? Hur som helst så kan du också göra det! Kolla in dem här.

13. Tofflor du kan värma i mikron

Har du eller någon du känner alltid kalla fötter? Då är ett par värmande tofflor som gjorda för dig. De här värmer du alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här.

14. Filt med ärmar

Den här filten passar också bra till en frusen person. Den är i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att du slipper problemet med att vilja vara invirad i en filt samtidigt som du använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 349 kronor.

15. Potatishandske 

Underlätta potatisskalandet med den här smidiga handsken. Du kommer att förstå vad vi menar när du använt den. Kolla in den här.

16. Högtalarkudde

Varför ha en vanlig kudde när du kan ha en kudde med en högtalare i? Nu kan du lyssna på musik eller podcasts när du sover, eller ligger i sängen! Du hittar den smarta kudden hos Partykungen.

17. Magic Twister Handduk

Här är en handduk i materialet microfiber – som kan användas när du sover om du vill det. Den ska torka håret snabbare och på ett mer skonsamt sätt. Finns i flera olika färger.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.