15 perfekta fynd för henne – under 1000 kronor

Vill du hitta en perfekt present att ge bort till din partner? Eller är du på jakt efter de bästa fynden på marknaden just nu? Vi har samlat ihop 15 saker du helt enkelt inte får missa!


Här hittar du både skönhetsprodukter, mode och inredning!

1. Parfym - Gucci Bloom

Gucci Bloom är en av vårens hetaste dofter och helt fantastisk med sin fylliga och vitblommiga doft. Ni hittar den här till ett superpris.

2. Daniel Wellington Classic Bristol Lady 

En av de mest klassiska modellerna hos Daniel Wellington, så stilren och minimalistisk. Finns att hitta för ett grymt pris i både guld och silver. 

3. GHD V Classic Styler

GHD:s lyxigaste plattång med keramiska plattor som skonar ditt hår från slitage och den hittar ni här!   Samtidigt väldigt elegant och slimmad design.

4. Nike Tanjum 


En av Nikes mest populära modeller finns nu att hitta till ett grymt pris. Så snygg och stilren och passar perfekt att ha både i vardagen eller till träningspasset.

5. Rörstrand Mon Amie / Ostindia Tallrik

Kika in Rörstrands olika tallrikar i romantiska mönster. Så fina att ha i en hel serie eller mix-matcha med varandra. 

6. Palett från Sleek

Så fina färger att använda nu när våren närmar sig, bland annat lavendel som är vårens it-färg. Fynda den nu, då den finns att hitta för endast 70 kr, wow!

7. Träningsställ från Kari Traa 

Underställströja från Kari Traa med god värmeisolering till skidresan eller utomhusträningen. Perfekt present att ge bort om ni har planerat en weekend i skidbacken. Finns att hitta här som helt ställ under 1000-lappen!

8. VITA Eos Medium Lampa 

Den mellanstora lampskärmen från VITA som har fått mycket uppmärksamhet kan användas som både bords-, golv- och taklampa. Klicka in här för att se den i olika färger.

9. Fjällräven Kånken

En klassiker, Fjällräven Kånken som är perfekt att ha till skolan eller arbetet då den är slitstark och samtidigt så stilren. Kolla in vilka olika färger det finns att välja mellan här.

10. Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place

Estée Lauders omskrivna foundation Double Wear som både ska vara väldigt täckande och ha SPF 10, vi säger bara det, passa på då den verkar hålla sin plats på topplistan. 

11. Ray-Ban RB3447 Round Metal


Som sagt börjar våren närma sig och vad är inte mer perfekt att ge bort i present än ett par Ray-Ban? Här har vi hittat den hetaste bågen just nu – "Round Metal".

12. Champagneglas – Ittala

Några av de trendigaste champagneglasen just nu är dessa från Iittala. Väldigt mysig present att ge bort. Här kan du fynda sex glas under 1000-lappen!

13. Colour Wear Recruit Anorak

Varför inte satsa på en anorak som har det där lilla extra? Så mycket roligare att klä sig i något som sticker ut i skidbacken eller ute i naturen. Här har vi hittat en för ett grymt pris.

14. Digitalram med Wi-fi

Digital fotoram med wi-fi, skicka bilder direkt från din smartphone. Väldigt smidigt och kul att ha framme och minnas senaste semestern. Här har vi hittat den för ett grymt pris!

15. Biotherm – Lait Corporel Anti Drying Body Milk 

En klassiker och väldigt omtyckt bodymilk från Biotherm som återfuktar, ger en sidenlik känsla med en doft av citrus. Vem vill inte smörja in sig med denna efter en lång dusch? Ni hittar den här för dröm-priset.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.