Måndag 17 Maj
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

10 snygga badkläder – som gör dig hetast vid poolen

Har du en härlig solresa bokad? Då kan det vara dags att klicka hem ett par badkläder. Här är våra favoriter.

Läs mer

I det här mörkret och kylan är det nästan oundvikligt att längta till varmare breddgrader. Här är badkläderna som får dig längta ännu mer... men om du ska iväg på en resa eller två så passar ju det perfekt.

1. Glittra på stranden

Det här glittret är inte bara populärt på matchande set och kavajer – utan även på den här ursnygga bikinin. Här hittar du överdelen, och här kan du klicka hem underdelen.

2. Snörning i ryggen

Den här baddräkten finns i flera olika färger och mönster! Kanske lite jobbig att få en bränna i, men ack så snygg den är på. Den blir din för 299 kronor hos NA-KD.

3. Sporty Bikini

Den sportiga looken hänger kvar i badmodet. Här hittar du den högmidjade underdelen – och här finns överdelen. Mixa och matcha hur du vill! 

4. Strap Plunge Halterneck Swimsuit

Baddräkter är inte bara snyggt med en känsla av lyx, utan bidrar också till mer bekvämlighet. Den här finns i hela fem olika färger. Tänk dig ett par stora solglasögon och en hatt, hur fint!

5. Metal Loop

Det där lilla extra kan piffa upp vilket plagg som helst. Precis som den här lilla metallringen i mitten gör den här bikinitoppen mer intressant! Finns i flera färger och mönster.

6. Volanger

Volanger har varit trendigt under en tid nu – och det är minst lika snyggt i badväg också! Kolla in den här baddräkten här.

7. Djuriskt het

Leopardmönster är en klassiker – och hur fint är det inte på just den här baddräkten

8. Rikako Swimsuit

Den här baddräkten är gjort i ett ribbat material, det är liksom lite randigt. Utan axelband, men håller sig på plats ändå! Kolla in den här.

9. Sammet

Med sina justerbara axelband kommer du att kunna anpassa den här bikinin till din kropp. Trendigt i sammet, och extra fin i sin moderna gröna färg. Du hittar den hos NA-KD.

10. Swim Good

Fortsätt simma, fortsätt simma! I den här baddräkten kan du inte göra annat än att simma bra.