Äntligen löning! Här är 17 grymma prylar att unna sig

Januari har varit en tuff månad – och äntligen vänder det med mer cash på kontot. Varför inte klicka hem en Alla hjärtans dag-present till exempel?


Trots julklappar och diverse andra presenter, så kan det ändå finnas något du längtat efter att köpa. Nu har du chansen. 

1. Eytys Doja

Ett par sneakers till våren! Modellen heter Doja och finns att klicka hem här. Just de här är riktigt snygga i sin enkla design, och kan enkel matchas till vilken outfit som helst.

2. Streama på ett enkelt sätt
Med en Chromecast streamar du video från telefonen, plattan eller datorn med 4K Ultra HD och HDR. Den kostar 769 kronor här. Det blir genast mycket lättare att se sin favoritserier på Netflix.

3. Märkesväska

En sådan enkel sak som en väska kan göra livet lite lättare, specielt när den rymmer en hel del! Den här snygga väskan i Malene Birgers ikoniska mönster finns i flera olika färger. Väskan hittar du här. 

4. För kaffeälskaren

Den första koppen kaffe på dagen är gudomlig – och ännu bättre blir det med en bra kaffebryggare.

Den här kommer från Moccamaster och finns att fynda billigast här. Finns i flera olika färger.

5. Ljusstake

Den här fina ljusstaken kommer från Georg Jensen och du hittar den här. Perfekt sätt att piffa upp hemmet. Och levande ljus är ju hur mysigt som helst! 

6. Våffeljärn

Hur gott är det inte med våfflor egentligen?! Klart man vill ha ett våffeljärn hemma. Här är ett järn där du kan grädda två våfflor åt gången.

7. FitBit

Det här smarta och vattentäta armbandet håller koll på all din aktivitet och din sömn. Det har dessutom en snygg, väldigt diskret design. Klicka hem det här. 

Passar perfekt om du tränar eller tänkt börja! Kanske hade du det som nyårslöfte?

8. Hörlurar till träningen

På tal om träning! Dessa har fått riktigt bra recensioner och är både prisvärda, svettåliga, har bra ljud och sitter på plats som de ska. Klicka hem dem här.

Då kan du lyssna på podcasts eller musik, eller vad du nu lyssnar på, när du springer! Utan att de faller ut.

9. Vakna av ljus

För att komma upp på de mörka morgnarna kan det underlätta med en väckarklocka – speciellt en som väcker dig med stegrande ljus. Denna från Philips hittar du billigast här. 

10. Strykjärn är så 2017

Att stryka kläder är ju en mindre underhållande syssla. Med en steamer behöver du ingen strykbräda utan hänger bara upp plagget på en galge, drar steamern över tyget och ser det skrynkliga försvinna.

Mycket tillfredställande! Här kan du köpa en steamer.

11. Sminkborstar

Mjuka och lena sminkborstar är alltid att föredra – och de här från Real Techniques är sjukt bra. Du kan antingen köpa dem en för sig, eller ett storpack. Du hittar alla olika borstar här.

12. Slow Cooker

Varma, goda grytor är perfekt på vintern. Med en slow cooker behöver du inte göra mer än att lägga i ingredienserna, så lagar maten sig själv. Du hittar den för 695 kronor här.

13. DoucheBag av Jon Olsson

De här rymliga och smarta väskorna finns i flera olika färger! Kolla in dem här.

14. Prisvärt headset

Utseendet på de här lurarna är väl som på vilket headset som helst – men enligt recensioner är de grymt bekväma, och hur bra som helst!

Men det absolut bästa av allt är att de kostar en bra bit under tusenlappen. Kolla in dem här.

15. Nintendo 3DS XL

Spela vart som helst, när som helst med en bärbar konsol. Som den här versionen av Nintendo DS. Populära spel som Zelda och Pokémon! Eller varför inte hoppa runt med Mario eller Luigi?

16. Grym concealer

Instant Anti-Age The Eraser Eye Concealer från Maybelline har varit en riktig snackis länge. Det är en superbra concealer som enkelt döljer mörka ringar under ögonen. 

Det bästa av allt är att den är så billig – knappt en hundralapp. Den fungerar också bra över hela ansiktet om du har något annat än mörka ringar att täcka. 

17. Primer och ögonskugga

För att få till en bra bas för ögonskuggan är det bäst att använda en primer innan, som den här prisvärda från NYX. Det gör att produkter inte samlas i veck, och att alla färger fäster riktigt bra och därmed håller längre.

Den här ögonskuggspaletten från Sleek har alla färger du behöver för både dramatiska eller naturliga looks.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!