Här hittar du 13 smarta prylar som underlättar livet
Vad sägs om en korv med bröd-grill, till exempel?

13 riktigt smarta grejer du kanske inte visste att du behövde

Livet blir lite lättare med små prylar som förenklar vardagen. Här har vi gjort en lista med sådana.


13 smarta prylar, helt enkelt. 

1. Flingförvaring

Den här behållaren för flingor är både smart, du undviker spill och det är snyggare än att ha flingpaketen framme. Du kan köpa den här.

2. Kylbrunn som håller drickan kall

På sommaren när man vill njuta av en kall öl eller annan dryck är den här kylbrunnen en riktig räddare. 

Du sänker helt enkelt ner den i jorden, till exempel i trädgården, och får plats med 24 burkar eller småflaskor och en vinflaska. Klicka hem den här.

3. GoGirl trattDen här tratten är utformad för att tjejer ska kunna stå och kissa – riktigt smart när du är på resande fot och till exempel campar. Den finns att köpa här.

4. Filt med ärmar

Man vet ju hur jobbigt det är när man sitter under en filt men behöver använda armarna till något. Den här mysiga filten löser problemet – den har nämligen ärmar. Klicka hem den här för 349 kronor.

5. Vädervarnare

En vädervarnare är inget nödvändigt föremål – det går ju faktiskt att kolla vädret på mobilen – men den är både snygg och riktigt häftig. 

Vädervarnare användes redan på 1700-talet och fungerar genom att kristallerna ändrar form beroende på vilket väder som förändras. Den finns att köpa här.

6. Rygg- och huvudkliare

Ibland har man ingen i närheten som kan klia en på ryggen eller huvudet, och då kommer dessa verktyg väldigt väl till pass. Den långa ryggkliaren hittar du här och huvudmassören här.

7. Snabbtorkande handduk

Den här handduken är gjord i microfiber och absorberar vatten fem gånger så snabbt som en vanlig handduk. Hur smidigt låter inte det?! Den kostar 99 kronor här.

8. Stålkuber som kyler drinken

De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter och späder ner din drink. Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här.

9. Strumpeband med förvaring

Det här strumpebandet har förvaringsfickor som gör att du osynligt kan bära med dig till exempel mobil eller kreditkort och slipper ta med dig väskan ut. Klicka hem det här.

10. Förvaring för värdesaker

Det här ser ut som solkräm men är ett vattentätt fodral där du kan förvara dina värdesaker på stranden och skydda dem mot vatten, sand och tjuvar. Fodralet kostar 99 kronor här.

11. Korvgrill

Om du gillar korv med bröd är det här definitivt prylen för dig. Det är en korvgrill som grillar korven och brödet samtidigt och du kan köpa den här.

12. Nagellackstorkare

Den här lilla enhörningen är inte bara väldigt gullig, den hjälper också till att torka ditt nagellack. När du trycker på knappen blåser den kall luft på nageln. Du hittar nagellackstorkaren här för 99 kronor.

13. Refill-flaska för parfym

Det är ju ganska jobbigt att släpa med sig en hel parfymflaska i glas i handväskan eller på resan. Då är det himla smart att ha en sådan här liten refill-flaska som du enkelt fyller på med din egen parfym. Köp den här.

Här hittar du ännu fler smarta prylar!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.