Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

18 heta och roliga saker för en perfekt alla hjärtans dag!

Heta och roliga prylar till alla hjärtans dag
1 av 1

Vad sägs om chokladdoppade jordgubbar från en egen chokladfontän, eller ett sexigt spel där ni utmanar varandra?

Shopping | 07/02/2018 17:37

Alla hjärtans dag närmar sig och här har vi samlat 18 grejer som hjälper er att njuta av dagen och kvällen till max!

I den här listan hittar du både romantiska, sexiga och roliga prylar!

1. Chokladfontän

Chokladfontän

En chokladask är ju en klassisk alla hjärtans dag-present, men hur mycket bättre är det inte med en chokladfontän som du kan doppa jordgubbar, frukt och godis i? Den mindre storleken kostar 219 kronor och den större 499 kronor.

2. Sexigt sällskapsspel

Utmana din partner i spelet Bedroom Battle, där det gäller att spela strategiskt för att vinna heta utmaningar och belöningar. Läs mer om spelet och klicka hem det här.

3. Nallebukett

Nallebukett

Den här buketten är ett gulligt alternativ till den vanliga blombuketten. Du hittar nallebuketten här.

4. Kärlekspiller

Kärlekspiller

Den här "pillerburken" är fylld med öppningsbara piller med en lapp inuti där du kan skriva fina meddelanden till din älskling. En riktigt personlig present som visar att du lagt ner tid! Den kostar 79 kronor här.

5. Ljusbox

Skriv ett kärleksfullt meddelande på den här ljusboxen, som kommer med flyttbara bokstäver så att du kan välja vad som ska skrivas. Den blir din för 249 kronor här.

6. Hjärtformad stekpannaHjärtformad stekpanna

Överraska med frukost på sängen som blir ännu mer romantisk när du stekt pannkakor eller ägg i den här hjärtformade stekpannan! Köp den här för 99 kronor.

7. Rosenblad

Rosenblad

Höj stämningen genom att strö dessa rosenblad över sängen eller i badet. En förpackning innehåller 150 konstgjorda rosenblad och kostar 89 kronor.

8. Ros i 24K guld

24K guldros

Istället för att ge bort rosor som vissnar kan du nu ge bort en ros i guld. Det är en alltså riktig ros, pläterad med 24 karats guld. Du kan köpa den här.

9. Jättenalle

Jättenalle

Hur gosig är inte den här nallen, som är hela 130 centimeter lång! Här finns den att köpa.

10. Mysig filt med ärmar

Den perfekta presenten till personen som är lite frusen! Den här mjuka filten har inbyggda ärmar vilket gör att du kan använda händerna samtidigt som du har den på dig. Klicka hem filten här.

11. Iskylare

Vinkylare av is

Ni vill såklart fira er kärlek genom att skåla i bubbel och extra fint blir det att ställa champagneflaskan i den här vinkylaren. Den är gjord av is och du gör den själv med hjälp av den medföljande formen. 

Dekorera den genom att lägga i till exempel blomblad i vattnet innan du fryser. Du köper kylaren här för 199 kronor.

12. Fifty Days of Play

Sexigt spel Fifty Days of Play

Det här spelet är, som namnet antyder, inspirerat av Fifty Shades of Grey och innehåller 50 kort med heta utmaningar i fem nivåer. Utmaningarna går från oskuldsfulla vita kort till de mer dirty svarta... Här hittar du spelet.

13. Donutjärn

Donut maker

Gör egna minimunkar enkelt med det här donutjärnet. Dekorera dem sedan fint med glasyr, strössel eller annat pynt! Här kan du köpa maskinen för 249 kronor.

14. Underkläder för två

Underkläder för två

En rolig grej för paret som inte kan komma varandra tillräckligt nära – de här underkläderna rymmer er båda! Du hittar dem här.

15. Brownie maker

Brownie maker

Dessa brownies blir den perfekta desserten efter middagen. Med "brownie makern" blir de riktigt enkla att göra!  Den kostar 199 kronor här.

16. 52 weeks of romance

52 weeks of romance spel

Det här är en present som räcker i ett helt år! Kärleksspelet 52 Weeks of Romance innehåller 52 stycken romantiska överraskningar av olika slag. Turas om att ta ett kort varje vecka! Klicka hem det här för 179 kronor.

17. Förspelstärningar

Förspelstärningar

Spicea upp förspelet med dessa tärningar som bestämmer vad ni ska göra! Klicka hem dem här för bara 39 kronor.

18. Clone-A-WillyClone a willy

Med det här kitet kan du skapa en exakt avgjutning av din, eller din partners, snopp. En riktigt rolig grej komplett med medföljande vibrator! Klicka hem kitet här.

Här hittar du ännu fler heta alla hjärtans dag-prylar!