Saker vi önskar oss i februari
En bra grej med februari är semmeldagen, som infaller den 13:e.

14 bra grejer vi har på önskelistan i februari

Januari är kanske årets tristaste månad, så vem är inte peppad på februari? Våren kommer närmare, man får äta semlor och fira alla hjärtans dag. Här är 14 saker som gör månaden ännu bättre!


Fortfarande är det rätt mörkt ute och det är inte säkert att vädret är på topp. Men håll ut, för nu blir det bara bättre! Att unna sig något fint kan också göra vardagen lite roligare – här är 14 förslag från oss!

1. Google Home MiniVi är riktigt sugna på att testa den lilla röstassistenten från Google som går att prata med. Be den till exempel sätta på Netflix, spela musik från Spotify, slå på en lampa eller ställ olika frågor. 

Läs mer och klicka hem den till bäst pris här.

2. Köksmaskin

I februari infaller fettisdagen men det är faktiskt okej att äta semlor hela månaden. Varför inte testa att baka egna med en sådan här?

En köksmaskin gör att du till exempel slipper knåda degen. Den kan också användas för att vispa grädde, såser, mosa potatis och en massa annat. Här hittar du den.

3. Grymma hörlurar från Sony

De här hörlurarna ligger just nu i topp av svenskarnas favoriter. De har, enligt recensioner otroligt bra ljudkvalitet och brusreducering. Bäst pris hittar du här.

4. Weekendbag

För att fly det grå, trista vädret några dagar. Den här väskan kommer från Baron och finns att köpa här.

5. Brun utan sol

Har man inte haft turen att vara på solsemester är februari nog den månad man är som allra blekast. Cocoa Brown är en kultprodukt när det kommer till brun utan sol och tre flaskor säljs varje minut. Dessutom finns den att klicka hem för bara 75 kronor!

Ett annat alternativ är denna från Clarins; droppar som du blandar med din ansiktskräm för att få en snygg och naturlig bränna. Helt utan den typiska brun utan sol-doften! Du hittar den här.

6. Ny TV

I februari är det dags för vinter-OS och varför inte se spelen på en ny grym tv? Den här populära teven har fått superrecensioner och du hittar det billigaste priset här.

7. Parfym

Lägg till en ny, fräsch parfym i doftgarderoben – gärna en som ger lite vårkänslor. 

För henne

Guccis härliga doft Bloom består av noter som tuberos och jasmin. Köp den här.

För honom

Paco Rabannes Invictus är en sensuell fräsch doft med grapefrukt, lagerblad, ekmossa och ambra. Klicka hem den här.

8. Fuktmask från Beauté Pacifique

Huden kan kännas lite trött och torr så här års och då gör en riktigt återfuktande ansiktsmask susen. 

Den här kommer från Beauté Pacifique och går även att använda som en nattmask. Du hittar den här.

9. Kaffebryggare med wifi

Den här kaffebryggaren är drömmen för de som är morgontrötta. Den styrs nämligen via wifi, vilket innebär att du kan sätta på kaffet direkt från sängen via mobilen. Kaffebryggaren hittar du här.

10. Ljuslykta från Skultuna

De här fina fempacket med ljuslyktor finns i flera utföranden, både i metall och färg. Du hittar dem till bäst pris här.

11. Solglasögon

Solen är uppe längre och längre och vi hoppas såklart på en månad med mycket solsken. Fira med ett par nya, snygga solglasögon – här hittar du bästa priset på Ray-Bans solglasögon.

12. Hett sällskapsspel

Det här parspelet innehåller 400 sexiga och spännande utmaningar i tre olika spelnivåer. Något för alla hjärtans dag, kanske? Här kan du läsa mer och beställa spelet.

13. En snygg klocka

För honom

Den här snygga klockan hittar du här.

För henne

Daniel Wellington har många fina klockor, denna modell heter Classic Bristol och finns i flera färger. Här hittar du det bästa priset.

14. Veganskt proteinpulver

Proteinpulver är en bra grej för den som tränar mycket, men många innehåller animaliska produkter. Som tur är finns det även veganska alternativ, som denna med sojaprotein. 

Den innehåller en fullvärdig aminosyreprofil och finns i smaker som choklad, vanilj och jordgubb. Du kan klicka hem proteinpulvret här.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!