Vi har listat de trendigaste herrklockorna just nu!
Nedan har vi listat de trendigaste herrklockorna just nu - för bäst priser!

De 12 trendigaste herrklockorna just nu – här hittar du dem till bäst pris

Är du sugen på en ny klocka inför våren? Eller på jakt efter den perfekta presenten till din partner till alla hjärtans dag? Nedan har vi listat de trendigaste klockorna och var de är billigast.


Alla hjärtans dag närmar sig och nedan listar vi de snyggaste herrklockorna.

1. Gant Slayton W70223


Här är en av Gants populäraste modeller just nu - stilren i silver och svart. Kolla här för att hitta den för 1499 kronor. Perfekt present för alla hjärtans dag!

2. Emporio Armani AR2448


Ännu en stilren klocka i silver. Här hittar du denna modell i silver. Att satsa på en mörkblå bakgrund är så snyggt, till exempel till en mörk kostym. 

3. Gant Park Hill W10842



En annan klassisk Gantklocka som finns att fynda här är denna med brunt armband. Den blir din för endast 1198 kronor och känns som ett riktigt kap!

4. Omega Seamaster 300 M 2224.80.00


Denna Omega Seamaster toppar många listor och är verkligen en tidlös klassiker. Något att satsa på om du vill lägga lite mer pengar på hållbarhet och märke. Här hittar du den för 16 695 kronor!

5. Seiko SARB017


Denna Seiko-modell i rostfritt stål och grön bakgrund är så snygg och även denna toppar listorna! Passa på att fynda den här för nedsatt pris – 5 745 kronor.

6. Tissot PRC200 Automatic Chrono


En annan stor favorit som du kan hitta här för verkligt nedsatt pris är denna från Tissot i silver! Du sparar över 1000 kronor. 

7. Emporio Armani AR5857


Hur snyggt är det inte med herrklockor i guld? Särskilt denna från Giorgio Armani med svarta detaljer. Du hittar den här för 1570 kronor.

8. Daniel Wellington Classic Cornwall


Denna klassiska Daniel Wellington-klocka med svart armbandsur finns nu för endast 900 kronor här! Verkligen så snygg och passar till både vardag och festligare tillfällen. Finns i både guld och silver.

9. Certina DS Action Diver


Kika på denna Certina DS Action här för 5600 kronor. Passar du på så spara du hela 3 414 kronor, vilket verkligen är ett fynd när det gäller denna populära herrklocka.

10. Seiko Prospekt SRP777K1


Den här sportiga klockan från Seiko finns att klicka hem hos Klockor och smycken för 2 845 kronor.

11. Triwa Smoky Nevil Leather

Spana in här för att hitta denna snygga Triwa herrklocka för nedsatta priser! Detaljerna med guld till den svarta bakgrunden gör den stilren med en snygg twist. Här för 2 070 kronor.

12. Seiko SNA414P1


Denna snygga Seiko-modell med många detaljer gör att klockan verkligen sticker ut och finns att hitta på topplistorna. Här kan du spana in den och hitta den för nästan halva priset!

Hittade du ingen favorit av just dessa klockor? Kika då in här för fler herrklockor med bäst priser!

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!