KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

De 12 trendigaste herrklockorna just nu – här hittar du dem till bäst pris

- 02/02/2018, 11:26

Är du sugen på en ny klocka inför våren? Eller på jakt efter den perfekta presenten till din partner till alla hjärtans dag? Nedan har vi listat de trendigaste klockorna och var de är billigast.

Vi har listat de trendigaste herrklockorna just nu!

Alla hjärtans dag närmar sig och nedan listar vi de snyggaste herrklockorna.

1. Gant Slayton W70223

Gant Slayton herrklocka


Här är en av Gants populäraste modeller just nu - stilren i silver och svart. Kolla här för att hitta den för 1499 kronor. Perfekt present för alla hjärtans dag!

2. Emporio Armani AR2448

Silverklocka Emporio Armani herr


Ännu en stilren klocka i silver. Här hittar du denna modell i silver. Att satsa på en mörkblå bakgrund är så snyggt, till exempel till en mörk kostym. 

3. Gant Park Hill W10842

Gant Park Hill herrklocka


En annan klassisk Gantklocka som finns att fynda här är denna med brunt armband. Den blir din för endast 1198 kronor och känns som ett riktigt kap!

4. Omega Seamaster 300 M 2224.80.00

Omega Seamaster


Denna Omega Seamaster toppar många listor och är verkligen en tidlös klassiker. Något att satsa på om du vill lägga lite mer pengar på hållbarhet och märke. Här hittar du den för 16 695 kronor!

5. Seiko SARB017

Seiko SARB017 herrklocka grön


Denna Seiko-modell i rostfritt stål och grön bakgrund är så snygg och även denna toppar listorna! Passa på att fynda den här för nedsatt pris – 5 745 kronor.

6. Tissot PRC200 Automatic Chrono

Tissot silvrig herrklocka


En annan stor favorit som du kan hitta här för verkligt nedsatt pris är denna från Tissot i silver! Du sparar över 1000 kronor. 

7. Emporio Armani AR5857

Emporio Armani AR5857 herrklocka guld


Hur snyggt är det inte med herrklockor i guld? Särskilt denna från Giorgio Armani med svarta detaljer. Du hittar den här för 1570 kronor.

8. Daniel Wellington Classic Cornwall

Daniel Wellington Classic herrklocka


Denna klassiska Daniel Wellington-klocka med svart armbandsur finns nu för endast 900 kronor här! Verkligen så snygg och passar till både vardag och festligare tillfällen. Finns i både guld och silver.

9. Certina DS Action Diver

Certina DS action herrklocka


Kika på denna Certina DS Action här för 5600 kronor. Passar du på så spara du hela 3 414 kronor, vilket verkligen är ett fynd när det gäller denna populära herrklocka.

10. Seiko Prospekt SRP777K1

Seiko Prospex herrklocka


Den här sportiga klockan från Seiko finns att klicka hem hos Klockor och smycken för 2 845 kronor.

11. Triwa Smoky Nevil Leather

Triwa Smoky herrklocka

Spana in här för att hitta denna snygga Triwa herrklocka för nedsatta priser! Detaljerna med guld till den svarta bakgrunden gör den stilren med en snygg twist. Här för 2 070 kronor.

12. Seiko SNA414P1

Seiko guldig herrklocka


Denna snygga Seiko-modell med många detaljer gör att klockan verkligen sticker ut och finns att hitta på topplistorna. Här kan du spana in den och hitta den för nästan halva priset!

Hittade du ingen favorit av just dessa klockor? Kika då in här för fler herrklockor med bäst priser!

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.