12 lyxiga favoriter från Gucci – som vi bara måste ha

Visste du att Gucci grundades redan år 1921? De har så mycket fint att välja mellan – och här är det absolut hetaste i butik just nu.


Gucci är ett av världens kanske starkaste märken – och är därmed välkänt bland de flesta. Många drömmer om en väska från dem, eller ett par sköna skor. 

Här är sakerna du inte får missa just nu. Det är ju alla hjärtans dag snart till exempel, varför inte ge en extra lyxig gåva till någon du tycker om?

1. Marmont Clutch

I klassisk Gucci-design är den här väskan en riktig dröm att ha i sin ägo. Loggan på just den här skönheten är inspirerad av ett bälte som fanns på 70-talet.

2. Wool Coat

Många letar efter den perfekta kappan – tänk om den här från Gucci är den för dig? Den är oversize i sin passning och har den klassiska loggan i ryggen. 

3. För kattälskaren

Den här t-shirten är inspirerad av 80-talet – och har såklart de typiska Gucci-färgerna.

Känner du en person som älskar katter, eller om du är en själv – så kan du klicka hem den här

4. Ljusrosa bälte

Ett bälte eller skärp är inte bara bra för att säkra byxornas plats runt midjan – utan är också ett trendigt sätt att piffa upp sin outfit på.

Det här bältet finns även i svart, om det här med ljusrosa inte är din grej. Finns i flera olika storlekar.

5. Glittra i vår

De här skorna är tillverkade i landet som kan allting om mode – nämligen Italien. Gör lite av ett statement i vår, och glittra ikapp med solens strålar! 

En annan detalj förutom det märkbara glittret, är det faktum att skorna, som du hittar här, har en röd baksida och en blå. Coolt? Ja! Finns även i ett underbart rosa glitter.

6. Lyxiga solglasögon

Du kommer att känna dig som en riktig kändis i de här solglasögonen, ungefär som om du gömmer dig för paparazzis blixtrande kameror. 

7. Supreme Super Mini Bag

Små väskor med kedjedetaljer är alltid inne. Den här klassikern från Gucci får du inte missa. Perfekt för sommarens alla fester till exempel!

8. Kjol med metallfinish

Stå ut från mängden med den här superfina kjolen. Matchas enkelt med en kortare tröja, eller en svart överdel om du vill ha en diskret look. 

9. Ankle Boots

Pärlorna som du ser på den här breda klacken har blivit lite av Guccis egna grej – och det är hur snyggt som helst! De här skorna klär upp vilken outfit som helst.

10. Perfekt utsvängda byxor

Vi är många som letat efter ett par sköna, hållbara och lagom utsvängda byxor i svart. Här har du dem. De är lite högre i midjan och formar kroppen riktigt snyggt.

11. En hemlig klocka

Det här må se ut som ett exklusivt armband – men det är faktiskt en klocka! Nästan så man får lite hemlig-agent-feeling.

12. Ryggsäck

Skona ryggen med den här snygga ryggsäcken. Grymt bra för att rymma de vardagliga prylarna. Samtidigt som du ser extra cool ut. Varför inte matcha med en ledig outfit och ett par sneakers?

12. Stilren klänning

I sin simpla design är den här klänningen ett givet plagg i garderoben. Den är stretchig också, vilket alltid är skönt!


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!