Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

12 prylar du behöver – för att lyckas som gamer

Tekniken och prylarna är inte allt, men det är iallafall lite hjälp på vägen. Allting blir lättare om du har en kraftfull dator till exempel. Här är sakerna du måste ha.


Läs mer

Snabb reaktionsförmåga och strategi är en bra början. Men ibland krävs något extra. Som en bra datamus, ett tangentbord du tycker om eller ett par hörlurar med mikrofon. 

Här är produkterna som toppar listan just nu. Kanske hittar du något som faller dig i smaken, eller något som är perfekt att ge bort som alla hjärtans dag-present? Alla har olika favoriter och prylar de föredrar, men här är de mest populära.

1. En skön stol 

Kroppen som får en stol från DXRaxer att vila på kommer att vara evigt tacksam. Kolla in stolarna här. De finns i flera olika färger.

2. Headset under tusenlappen

Utseendet på de här lurarna är väl som vilket headset som helst – men enligt recensioner är de grymt bekväma, och hur bra som helst!

Det bästa av allt är att de kostar en bra bit under tusenlappen. Kolla in dem här.

3. Gaminglaptop

En populär gaminglaptop från MSI, som finns att klicka hem från 7 990 kronor. 

Enkelt att ta med sig, eftersom det är en bärbar dator – ändå grymt bra för att vara just det. Många må föredra ett stationärt hopbygge med delar de får välja helt själv, men ibland behöver man en laptop. Läs mer om laptopen här. Den har massa fina funktioner, som ett specialanpassat tangentbord till exempel. 

4. Playstation 4

Det nya Playstation 4 ger dig en helt ny spelupplevelse! Den här har stort utrymme också, hela 1TB. Här hittar du det billigast.

5. Datamöss

En bra datormus är optimalt för snabba vändningar, många keybindings och reaktionstider. Den till vänster är från SteelSeriesoch den andra kommer från Razer.

Två populära pekdon, gjorda för gaming. Den största skillnaden är antalet knappar på mössen. Kolla in båda och avgör vilken som passar! 

6. Ett flak energidryck

Den obligatoriska energidrycken har ett finger med i spelet. Slumra inte till mitt i en raid! Här är en platta Red Bull.

7. En minikyl till drycken

Om din vanliga kyl inte duger, eller är "för långt bort" så är det värt att satsa på en minikyl. Vanligtvis kan de vara ganska dyra, men just den här ligger på en prislapp under tusenlappen!

8. Cooler Master

När man spelar på en bärbar dator kan den snabbt bli överhettad. Därför är det bra med en kylplatta som blåser luft på din dator. Den här är dessutom billig.

9. Musmatta från SteelSeries

Storleken och materialet på musmattan spelar roll! Många föredrar olika typer av material eller ytor, men det här är den musmatta som är mest populär.

Bra kvalité och ett superbilligt pris – du hittar musmattan här.

10. Proffsig mikrofon

Om man snackar mycket med vänner eller streamar så krävs en riktigt bra mikrofon, speciellt för det streamingen eller filmers skull. 

Här är Yeti från Blue Microphone. Finns i andra färger också.

11. Tangentbord med härliga färger

Nu är det visserligen inte lysande färger som avgör om ett tangentbord är bra eller inte, men det är ju ett plus i kanten. Det här tangentbordet kommer från Razer och är en favorit bland många gamers.

12. Lenovo Legion

Som sagt, de finns de som föredrar att bygga sina egna datorer, och det finns de som hellre köper en färdig gamingdator. 

Lenovo Legion är för de sistnämnda. Den är inte världens mest kraftfulla, men duger helt klart. Den är dessutom nedsatt i pris just nu.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.