KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

7 tidlösa herrklockor – som alla män med stil borde ha koll på

- 12/02/2018, 17:42 -

Om du är sugen på att investera i en riktigt fin, klassisk klocka borde du spana in den här listan.

Tidlösa och klassiska herrklockor som alla män bör ha koll på

Klockan är kanske den viktigaste accessoaren hos en man, och för många ett stort intresse. 

Här är sju klockmodeller som aldrig kommer gå ur tiden ;)

1. Rolex Submariner

Rolex Submariner

Rolex har förstås en självklar plats på listan, och är kanske det klockmärke som flest känner till och förknippar med lyxklockor. 

Rolex Submariner är en riktigt stilig dykarklocka och en av världens mest populära klockor. Här hittar du den till bäst pris.

2. Cartier Tank 

Cartier Tank

Cartiers klocka Tank har tillverkats ända sedan början av 1900-talet. Det är en riktigt stylish dressklocka som passar till allt från vardagskläder till smoking. Den finns både med armband i stål och armband i läder

3. Omega Speedmaster

Omega Speedmaster

Omega Speedmaster var den första klockan på månen, på Buzz Aldrins handled under den första månlandningen. Sedan dess har den snygga (och hållbara) klockan varit förstahandsvalet för NASA och deras astronauter. Här hittar du en Omega Speedmaster för 40 895 kronor.

Är du sugen på en klassisk Omega i en lite lägre prisklass borde du spana in deras Seamaster.

4. Patek Philippe Calatrava

Patek Philippe Calatrava

Ett annan välkänd tillverkare av lyxklockor är schweiziska Patek Philippe. Deras Calatrava är en otroligt elegant klocka som finns i flera olika utföranden. 

Tyvärr får nog vi som inte har miljonlön spara ett tag för att kunna köpa denna dyrgrip.  

5. Breitling Navitimer

Breitling Navitimer

Breitling Navitimer är en ikonisk flygarklocka. Det får plats en hel massa information på den här urtavlan, men den är också riktigt snygg. Du hittar den till bäst pris här.

6. Jaeger LeCoultre Reverso

Jaeger LeCoultre

Det som är speciellt med den här klockan är att den från början utvecklades för att bäras under hästpolo. Urtavlan går därför att vända på för att skyddas mot slag. Nu ses den som en riktigt lyxig kostymklocka! Kolla in klockan här.

7. Rolex Daytona

Rolex Daytona

En till Rolex som tar plats på listan, denna har en lite högre prislapp än Submarinern. Denna racingklocka har fått sitt namn efter Daytona Beach, där många race ägde rum under 30-talet. Här kan du se mer av lyxklockan.

Här hittar du det bästa priset på klockor i alla olika prisklasser.

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.