Tisdag 26 Okt
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

19 saker du behöver i ditt liv om du älskar enhörningar

Saker för alla som älskar enhörningar
Vem älskar inte enhörningar?. Foto:

Enhörningar är magiska, vackra och gulliga djur. Här är 19 saker för alla som älskar enhörningar!

Läs mer

Livet blir lite gladare med de här enhörningsprylarna! 

1. TofflorHur gulliga är inte de här enhörningstofflorna? Och så mjuka och gosiga! Klicka hem dem här.

2. Ljusslinga

Den här ljusslingan består av tio gulliga små enhörningar som ger ifrån sig ett varmt ljussken. Ljusslingan kostar 99 kronor här.

3. Luftmadrass

Du missade säkert inte de uppblåsbara djuren som fanns i varenda pool på instagram i somras. Men inget djur är väl bättre än den magiska enhörningen? Du hittar den uppblåsbara enhörningen här för 399 kronor.

4. PiñataVem vill inte gå på en fest där det finns en enhörningspiñata?! Tänkte väl det. 

Den vänstra är en klassisk piñata som du slår på tills den går sönder och med den högra gäller det att dra i rätt snöre för att godiset ska trilla ut. 

5. Kigurumi

Kigurumis kallas de här japanska djurdräkterna. Den här är i gosigt fleecetyg och passar både som en onepiece att mysa i hemma och till maskerad! Här hittar du den.

6. Nageltorkare

Den här lilla enhörningen hjälper till att torka ditt nagellack genom att blåsa kall luft på nageln. Den kostar 99 kronor här.

7. Powerbank

Enhörningar är ju magiska och den här kan magiskt ladda din telefon – det är nämligen en powerbank. Klicka hem den här.

8. Handvärmare

De här enhörningarna värmer upp dina händer – perfekt nu i kylan! Den håller värmen i upp till 40 minuter och går att använda om och om igen. Här hittar du handvärmarna för 29 kronor.

9. Enhörningsplåster

Man behöver inte ha tråkiga, hudfärgade plåster bara för att man inte är barn längre! De här fina enhörningsplåstren är ju mycket härligare! Du hittar lådan med plåster här för 59 kronor här.

10. Strösselbehållare

För dig som gillar att baka kommer här en strösselbehållare i enhörningsform, så att du kan sätta en riktigt magisk touch på dina skapelser. Här hittar du den.

11. Regnbågsfärgat ljus

Det här fina ljuset smälter till en vacker regnbågsfärgad flod. Ljuset kostar 149 kronor här.

12. Flytande dryckeshållare

Ett riktigt bra komplemen till enhörningsluftmadrassen är de här söta dryckeshållarna, som kommer vara perfekta för nästa poolparty! Klicka hem hållarna här för 99 kronor.

13. Skigurumi

Gör succé i skidbacken och på afterskin i den här enhörningsdräkten! Den finns att klicka hem här.

14. Färgskiftande lampa

Den här lampan med en rund och gullig enhörning byter färg och lyser i sju olika färger. Du hittar den här för 99 kronor.

15. Slime

Slime blev en superhype för ett tag sedan och det är ju riktigt tillfredställande både att hålla på med och att se videos på. Det här kallas för "unicorn poo" och är rosa och glittrigt. Klicka hem burken här!

16. Mugg

Vi dricker gärna morgonkaffet ur den här roliga muggen. Den kostar 149 kronor här.

17. Hoodie

Om du vill klä ut dig till enhörning eller bara känna dig lite extra fab! Du hittar hoodien här för 299 kronor.

18. Enhörningsgodis

Det här enhörningsgodiset är sura karameller med ett sött pulver inuti. Styr ett kalas med enhörningstema och bjud på dessa. Och skicka såklart inbjudningarna med de här korten!

19. Ballong

Om du tröttnat på de klassiska siffer- och bokstavsballongerna som alla har ska du såklart satsa på den här enhörningsballongen istället till nästa fest. Den är 50 centimeter hög och kostar 59 kronor här.

Ännu fler enhörningsprylar kan du hitta här!