14 snygga solglasögon – som gör dig redo för våren

Möt solens efterlängtade strålar i ett par riktigt coola solglasögon. Passa på och klicka hem dem redan nu! Här hittar du favoriterna billigast.


Solglasögonen skyddar inte bara ögonen – det ser också snyggt ut och piffar upp din look lite extra. Välj ett par simpla glasögon eller satsa på några med unika detaljer och personlighet. 

1. Rockigt från Ray-Ban

Modellen finns i många olika färger, bland annat trendigt gula. Kolla in dem här. Just nu kan du fynda dem under tusenlappen.

2. Klassiska pilotbågar

Ett par pilotbågar slår ju aldrig fel, och Ray-Bans är ju klassikern. Just nu hittar du denna modell från 461 kronor. Det är en riktigt bra deal, och passar perfekt när våren snart är här.

3. Vogue Eyewear

De här solglasögonen har den där perfekt utsvängda detaljen. Lite grann som vingarna på en lyckad eyeliner. Hur fina som helst – och du hittar dem billigast här. Till och med bågarna har något extra!

4. Hexagon

Den här sexkantiga formen på solglasögon var riktigt trendigt förra året – och det håller fortfarande i sig. Om du inte klickade hem några tidigare, så kan du göra det nu. Finns i flera olika modeller.

5. För karriärstjejen

I de här glajjornas beskrivning står det att de är inspirerade av 80-talets affärskvinna. Finns i en helsvart modell, men också i en trendigt marmormönstrad.

6. Lyxigt från Jimmy Choo

De här solglasögonen från Jimmy Choo andas klassisk Hollywood-glamour. Perfekt för en riktigt stylish tjej.

7. Erika från Ray-Ban

Ray-Bans modell Erika har en form som är supersmickrande för de flesta ansiktsformer. Extra fina är de i de matta färgerna, som ger ett extra mjukt intryck.

8. Runda glasögon

De här Harry Potter-liknande glasögonen heter Porto Cervo  och kommer från Illesteva. De funkar lika bra till klänningar som till slitna jeans, och får oss verkligen att längta efter att slappa på en uteservering.

9. The Prince

För knappt 400 spänn kan du klicka hem de här ursnygga bågarna. Om rosa inte är din grej så finns de också i svarta bågar och mörkt glas. På rea just nu.

10. Michael Kors

Den populära designern Michael Kors gör inte bara snygga väskor – solglasögonen är också en stor favorit bland många. De här kan du fynda under tusenlappen just nu.

11. Miu Miu

De här må vara annorlunda – vilket gör dem riktigt snygga! Du kommer definitivt att se sådär mystiskt lyxigt ut i dem. Ungefär som att du spenderar dagarna med att gömma dig från paparazzis.

De finns även i en mönstrad modell om du vill vara ännu mer extra. Här kan du jämföra dem.

12. Catwalk från Prada

Var en fotomodell i vår i de här solglasögonen som passande nog heter Catwalk. Prada är riktigt lyxigt – men de här kan du klicka hem med en helt okej prislapp.

13. All My Love

Hur fancy är inte de här brillorna? De kommer från Quay Australia och är nedsatta i pris just nu. Inte ens 300 spänn! Och de finns i flera olika modeller, du hittar lätt din favorit.

14. Vans

När man tänker på Vans, så far tankarna direkt till sköna skor och schackmönstrat tyg. Men de har även solglasögon. De på bilden är enkelt svart och vita, men de finns också i en massa coola mönster. Kolla in alla här.

Det bästa av allt är att du kan fynda dem under hundringen.

Hittade du inga som passade dig? Då får du inte missa fler snygga brillor till grymma priser här


Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!