13 grymma gamingprylar – som du kan fynda just nu

Allting blir lite roligare med nya prylar. Kanske blir du också lite bättre på det du gör, i ditt spelande alltså? Kolla in sakerna du bara måste ha.


Ibland behöver man nya prylar, för vissa saker har en tendens att gå sönder. Oavsett om det handlar om spontana vredesutbrott eller ett tangentbord som gjort sitt under flera år.

Här är de bästa prylarna just nu, till absolut bästa pris.

1. Gaminglaptop

Här får du den senaste spelprestandan i en bärbar gamingdator. Den finns dessutom att fynda till kampanjpris just nu.

2. Playstation 4

Det nya Playstation 4 ger dig en helt ny spelupplevelse! Den här har stort utrymme också, hela 1TB. Här hittar du det billigast.

3. Tangentbordet BlackWidow X Chroma

Razer levererar turneringsklassad prestanda i det här tangentbordet. Det har mekaniska huvudbrytare, en belysning du själv kan ändra samt tangenter du kan anpassa till olika spel. Kolla in det här.

4. Programmerbar spelkontroll

Om du redan har ett dugligt tangentbord, eller bara vill snabba på alla knapptryckningar och makron – så är den här lilla prylen från Razer perfekt för dig.

Den är ergonomisk designad och har ett skönt handledsstöd att vila armen på. Nedsatt i pris just nu.

5. Nintendo New 2DS XL i Pikachu-design

Den här designen är ju bokstavligt talat gjord för den person som älskar Pokémon.

Med den här handhållna konsolen kan du spela alla Nintendo DS-spel, men det bästa av allt är att skärmarna är extra stora eftersom det här är XL-versionen.

6. En grym gamingstol

Kroppen som får en stol från DXRacer att vila på kommer att vara evigt tacksam. Kolla in stolarna här. De finns i flera olika färger.

7. Chassi från Deepcool

Pimpa din dator med det här snygga chassit. Simpel design med blåa lampor och transparenta fönster. Finns även gott om utrymme med hela sex platser för fläktar, och sedan för det du behöver rum för. Här hittar du det under femhundringen.

8. Headset under tusen spänn

Utseendet på de här lurarna är väl som vilket headset som helst – men enligt recensioner är de grymt bekväma, och hur bra som helst!

Det bästa av allt är att de kostar en bra bit under tusenlappen. Kolla in dem här.

9. Cooler Master

När man spelar på en bärbar dator kan den snabbt bli överhettad. Därför är det bra med en kylplatta som blåser luft på din dator. Den här är dessutom billig.

10. Populär musmatta

Storleken och materialet på musmattan spelar roll! Många föredrar olika typer av material eller ytor, men det här är den musmatta som är mest populär.

Bra kvalité och ett superbilligt pris – du hittar musmattan här.

11. En predator i världen av skärmar

På tal om gamingprylar – en bra gamer behöver ju en bra skärm. Här är Acer Predator – som klarar allt från mörk grafik till snabba rörelser på skärmen. Ta ditt spelande till en helt ny nivå.

12. Mikrofon

Om du streamar ditt spelande, eller bara vill ha en sjukt bra mikrofon så är denna från Samson att rekommendera. Här hittar du den billigast.

13. Kraftfullt grafikkort

Om du av någon outgrundlig anledning inte vet vad det här är för konstig pryl, så är det alltså ett grafikkort. Ett riktigt bra grafikkort. Jämför priser på det här.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!