Allt ni behöver för den perfekta OS-kvällen
Här är 12 saker ni behöver hemma för att få till den perfekta OS-kvällen.

Äntligen vinter-OS – här är allt du behöver för den perfekta kvällen!

Vinter-OS är igång och visst är det viktigt att få till stämningen när du och ditt gäng ska ses och heja fram Sverige? Vi har listat 13 saker du behöver!


Ska du och ditt gäng ska ses och kolla vinter-OS? Här är sakerna som hjälper er att maxa stämningen. 

1. Huvudbonad

Visst är det så att man kommer ännu mer i stämning om man går in för det. Antingen med en snygg Sverigeperuk som finns här för 99 kronor, eller kör på en vikingahatt här för 49 kronor.

2. Lip Twister sällskapsspel


Mellan några grenar ni vill se, eller kanske efter, är det alltid kul att spela sällskapsspel. Detta "Lip Twister"-spel toppar listorna och är bara så roligt! Försök köra frågesport med ett sådant här munstycke i munnen. Här hittar du spelet.

3. Dekorationsgirlang

Något annat som är viktigt för att komma i stämning är dekorationen. Häng upp girlanger i rummet, denna girlang hittar du här.

4. Sminkningen

Det är lika viktigt att måla Sverigeflaggor i ansiktet. Det här kitet blir ditt här för 29 kronor, så värt det!

5. Pumptuta


Något dina grannar kanske inte uppskattar är denna tuta, men känns ändå viktigt att kunna heja på svenskarna i upploppen. Spana in denna tuta som finns här.

6. Snacks är viktigt


Bänka er framför TV:n och heja fram Sverige med maxat snacksbord. Dessa baconchips är så goda och finns här för 29 kronor.

7. Och även godis!

Man behöver såklart något att mumsa på medan man kollar! Hos Partykungen finns en massa godis, både i små- och storpack. 

Festa till det med amerikanskt godis eller varför inte nostalgiskt retrogodis? Här hittar du allt godis.

8. Saker till dukningenDukningen är alltid en partyhöjare när den matchar kvällens tema. Lägg ut en gul bordslöpare som finns här. Sedan känns det viktigt med servetter i landets flagga som du hittar här.

9. Frysbara ölglas

Något som höjer upplevelsen är att servera kall dryck. Dessa frysbara ölglas är verkligen festliga och håller drycken kall i upp till tre timmar! Du hittar glasen här.

10. Frågespelet "Jag har aldrig"


Ett av Sveriges mest populära spel är "Jag har aldrig" och är alltid sjukt kul att köra på förfesten för att lära känna varandra bättre. Här hittar du detta spel med 54 frågor.

11. Magisk discoboll

En grym partyhöjare är denna discoboll som lyser i takt med musiken. Här finns den för 299 kronor.

12. Det kompletta cocktailsetet 

För att fixa goda drinkar är detta cocktailset perfekt med full utrustning för att skaka drinkar. Något som verkligen höjer stämningen!

13. Uppblåsbar palmkyl

Det finns många sätt att hålla drycken kyld på, men denna palmpool ligger nog i topp. Samla in allas dryck och låt den svalka sig i poolen som du hittar här för 299 kronor.

För fler prylar som maxar din OS-kväll, kolla in dem här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!