13 produkter som räddar din torra hy – under 200 kronor

Återfå ditt härliga glow med nya hudvårdsrutiner. Uppdatera den rutin du redan har, eller byt till något helt annat. Här är återfuktande produkter du inte får missa.


Det börjar gå mot ljusare tider, men vintern gör sig fortfarande påmind. Inte bara i form av snö på backen, utan också att vissa har en hy som är torr och fnasig. 

1. Kokosolja

Om du inte redan visste det så kan du använda kokosolja till så mycket mer än bara matlagning. Det är veganskt, ekologiskt, billigt och räcker länge. Dessutom kommer det ofta i en glasburk som du sedan kan återanvända – hur bra som helst för miljön. 

Du kan använda det för ett torrt ansikte, hela kroppen, som ett första steg i din sminkborttagning, slitet hår, vid rakning, som läppbalsam eller för att motverka bristningar i hyn. Och mycket mer som inte ens har med kroppen att göra! Här hittar du en burk för bara 109 kronor.

2. Protecting Day Cream

Den här dagkrämen riktar sig mot kvinnor över 25 år. Specifikt, men den ska verkligen göra sitt jobb. Reducerar fina linjer och skyddar hyn under dagen. Kolla in den här.

3. Eight Hour Skin Protectant 

Även den här produkten från Elisabeth Arden har blivit hyllad länge. Vissa säger till och med att den är legendarisk. Det är en dryg och effektiv produkt som fungerar på typ alla torra områden. Alltså grymt bra för dig med torr och trött vinterhy.

4. Dagkräm som ger en matt 

För knappt 50 kronor får du en återfuktande dagkräm – som även gör ansiktet matt! Perfekt för den som lätt blir glansig eller får oljig hy under dagen. Oparfyrmerad och täpper ej till porerna.

5. Intensiv nattkräm

Se till att vårda hyn även när du sover! Här är en dryg nattkräm, som bara kostar 82 spänn. Den är dryg och räcker länge, men ger också den intensiva återfuktning man behöver ibland.

6. Light Glow Boost

Ge ditt ansikte ett hälsosamt glow! Efter att du använt det här serumet i din rutin kan du uppleva hyn som slätare med den där extra lystern. 

 Den är formulerad utan parabener och mineraloljor, och har 89% naturliga ingredienser. Kolla in den här.

7. Bioderma sminkborttagning

Just den här produkten blev riktigt populär bland amerikanska youtubers för flera år sedan, och den hänger fortfarande kvar bland topplistorna. 

På ett skonsamt sätt tar Bioderma bort smink och bevarar hudens balans. Oparfyrmerad och passar känslig hy.

8. Mild Skin Cleanser

Cetaphil är ett prisvärt hudvårdsmärke som funnits hur länge som helst. Den rengör på djupet, tar bort ditt smink och återfuktar samtidigt. Passar alla hudtyper utan att täppa till porerna.

9. Eye Awakening Balm

Pigga upp området runt ögonen med den här produkten från Vichy. Den lena konsistensen skapar en sammetslen finish, som inte blir blir klibbig. Ta hand om huden runt ögonen, den är mer delikat än du tror!

10. Återfuktande sheetmask

Visste du hur bra avokado är för kroppen? Här är en sheetmask med just den ingrediensen. Återskapa hudens glöd och klicka hem den här

Om avokado inte är din grej, eller om du helt enkelt vill klicka hem flera stycken, så finns den också i Aloe Vera här.

11. Face Scrub

Att skrubba ansiktet kan vara lite väl hårt, beroende på vad du har för hudtyp eller om den är känslig. Det är därför viktigt att använda något skonsamt, som liksom inte river upp hyn. Som den här från Aco.

Det bästa av allt är att den är billig, oparfyrmerad och rengör på djupet.

12. Ekologiskt och naturligt

L:A Bruket är kända för sina väldoftande och naturliga produkter. Den här tvålen fungerar både för händerna och för kroppen! Den är återfuktande och doftar riktigt gott av den doft du än väljer. Tas lätt upp av huden och förnyar celler.

Grymt bra att den består av ekologiska eller naturliga ämnen. Produkterna tillverkas för hand och värnar verkligen om vår miljö.

13. Ekologiskt från Urtekram

Som du ser på den här flaskan så är tvålen ekologisk, inte testad på djur, utan hormonstörande eller syntetiska tillsatser. Riktigt billig också, knappt 50 spänn här.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.