Här hittar du Therése Lindgrens nya veganska hudvårdsserie Indy Beauty
Hur fina är inte produkterna?

Här hittar du Therése Lindgrens nya hudvårdsserie – som är helt vegansk

Nu har äntligen Youtube-stjärnan Therése Lindgren släppt sin egen skönhetsserie Indy Beauty. Här hittar du de fina produkterna!


Följer du Therése Lindgren har du säkert inte missat att hon är vegan och brinner för djurrätt. Därför är alla produkter i serien helt veganska och certifierade av Djurens Rätt. Dessutom är de både riktigt snygga och prisvärda!

Serien kan du köpa här och nedan har vi listat några av produkterna vi är mest sugna på!

1. Ansiktsmask

Serien innehåller två olika ansiktsmasker, en rengörande och en fuktgivande, som båda kostar 169 kronor.

Den djuprengörande masken innehåller lera och aktivt kol som "drar ut" smuts och orenheter. Den innehåller dessutom salicylsyra som exfolierar och tar bort döda hudceller. Du hittar lermasken här.

Den andra masken är en riktig fuktboost som innehåller mjukgörande sheasmör och näckrosextrakt som lugnar och återfuktar. Den hittar du här.

2. Serum

Det här djupverkande serumet innehåller bland annat hyaluronsyra som binder fukt och ger en glowig, plumpad effekt till huden och extrakt från vit pion som ger lyster och jämnar ut hudtonen. 

Du hittar serumet här.

3. Ansiktsrengöring

Den här rengöringen är i form av en härlig mousse som tar bort sminket utan att torka ut. Rengöringen har antioxidativa egenskaper och lugnar huden. Den kostar 99 kronor här.

4. Duschgel och body lotion

Indy Beauty har också kroppsprodukter, som denna tvål och body lotion. De har en härlig doft och blir väldigt snygga i badrumsskåpet! Du hittar duschgelen här och body lotion här.

Resten av produkterna kan du spana in här!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!