Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

15 riktigt bra grejer vi vill ha – och som du just nu kan fynda

Här kan du fynda riktigt bra grejer till bra priser
1 av 1

Här hittar du riktigt bra deals!

Shopping | 12/03/2018 15:22

De här sakerna kommer absolut att göra ditt liv enklare – vad sägs till exempel om en högtalare du kan ha i duschen?

Vilken av prylarna väcker ditt habegär?

1. Vattentät högtalare

Vattentät högtalare med sugpropp

Den här lilla Bluetooth-högtalaren är vattentät och gör det möjligt för dig att lyssna på musik eller podcast i badrummet. 

Den har en sugpropp på baksidan vilket gör att den enkelt går att sätta upp på duschväggen eller spegeln! Den kostar 159 kronor här.

2. Handdukar i egyptisk bomull

Handdukar i egyptisk bomull

Egyptisk bomull är av extra hög kvalitet på grund av dess långa fibrer. Här kan du klicka hem 6 stycken handdukar för 299 kronor istället för ordinarie 767 kronor. 

3. Snygg klocka

Klocka i guld med swarovski-stenar

Den här fina klockan i guldplätering med Swarovski-stenar kan du just nu köpa till 82 procents rabatt här.

4. Armstödsbricka

Armstödsbricka till tv-soffan

Hur smart är inte den här armstödsbrickan? Där får du plats med allt du behöver – fjällkontroll, tidning, bok, snacks och dricka – och behöver aldrig sträcka dig eller resa dig ur soffan! Du hittar den här för bara 99 kronor.

5. Vakuumkork

Vakuumkorkar till vin

En sådan här kork är riktigt bra att ha hemma! Vakuumet som korken skapar gör att ett öppnat vin håller längre. Här kan du köpa tre korkar för 99 kronor.

6. Utfällbar spegel med belysning

Hopvikbar spegel med belysning

Äntligen kan du sminka dig med bra ljus var som helst! Den här sminkspegeln har inbyggd LED-belysning och går att vika ihop och får därför plats i väskan. Den finns i svart, vitt och rosa och kostar 149 kronor här.

7. Automatisk korthållare

Automatisk korthållare

Den här smarta korthållaren har en knapp som skjuter upp korten så att du snabbt får tag på dem när du behöver. Det finns i fyra färger och kostar 99 kronor.

8. Duschbadkar

Duschbadkar

Drömmer du om att ha ett badkar men har för litet badrum? Då är detta lösningen! Det här lilla badkaret ställer du helt enkelt i duschen och fyller med vatten. 

Karet har avlopp med propp på undersidan, precis som ett vanligt badkar. Du hittar det här nedsatt i pris med 40 procent!

9. Överlevnadsarmband

Överlevnadsarmband

Det här överlevnadsarmbandet är en bra grej för den som ska ut i skog och mark. Dessutom kostar det bara 69 kronor.

Med kompass, visselpipa, tändstål, linskärare och fallskärmslina kan det användas till allt från att göra upp eld och ta hand om en skada till att gillra en fälla. Köp det här!

10. Ljusslinga med klädnypor

Ljusslinga med klädnypor

Häng upp dina favoritfoton på den här fina ljusslingan, som finns i färgerna vit och multicolor. Slingan är nedsatt i pris med 58 procent och kostar 99 kronor här.

11. Hårborttagning för ansiktet

Hårborttagningsapparat för ansiktet

Med den här populära apparaten tar du enkelt bort små hår i ansiktet. Läs mer och köp den här för 129 kronor.

12. Väckarklocka i trä

Väckarklocka i träimitation

Den här väckarklockan i träimitation är riktigt snygg och visar förutom tiden även dagens temperatur. Du styr den genom att klappa med händerna eller knacka i bordet. Klicka hem väckarklockan här.

13. Kastrullset

Kastrullset på rea

Något som är riktigt tråkigt att lägga pengar på är köksprylar som kastruller och stekpannor. Därför är det en extra bra grej att fynda på rea! Här kan du köpa ett kastrullset i sju delar med 61 procents rabatt.

14. Adapter för att ladda och lyssna samtidigt

Adapter till iPhone för laddare och hörlurar

Om du har en av de nyare iPhonemodellerna har du antagligen ställts inför ett problem – att man inte kan lyssna på musik samtidigt som man laddar telefonen. Men det kan du med hjälp av den här adaptern, som du kan klicka hem riktigt billigt här.

15. Återanvändbara kaffekapslar

Återanvändbara kaffekapslar

Det här är perfekt för dig som har en kapselkaffemaskin. Dessa återanvändbara kapslar fyller du med valfritt kaffe och kan använda om och om igen – riktigt smidigt! Köp dem här för 179 kronor.

Fler riktigt bra deals kan du hitta här!