Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

14 sjukt smarta saker som kommer förenkla ditt liv

14 smarta saker som kommer förenkla livet
1 av 1

Riktigt bra life-hacks!

Shopping | 13/03/2018 14:06

I den här listan hittar du ett gäng saker som garanterat kommer göra ditt liv lite lättare!

Det finns alltid saker som man inte vet att man behöver förrän man ser dem. Så är det med grejerna i den här listan.

1. Låsbar box med timer

Låsbar box med timer

Den här låsbara boxen med timer är perfekt för dig med dålig självdisciplin, eller om du bor med personer som äter upp din mat. 

Lås till exempel in godiset till efter middagen eller mobilen tills du jobbat färdigt – eller varför inte barnens tv-spel tills de gjort läxorna? Här hittar du boxen.

2. Fotmassage

Fotmassage

Låt den här maskinen massera dina fötter – du kan välja mellan olika program och den har även en funktion som tar bort dålig lukt. Den här massagemaskinen har fått riktigt bra recensioner och du hittar den här!

3. Stekpanna med fack

Stekpanna med flera fack

Hur smart är inte den här stekpannan med flera olika fack? Perfekt för singelhushållet eller när du till exempel ska laga brunch! Den kostar 399 kronor här.

4. Sovhörlurar

Sovhörlurar i pannband

Oavsett om du vill stänga ute snarkningar eller somna till en podd är de här lurarna perfekta. 

Hörlurarna är inbyggda i ett mjukt pannband, så att du kan sova med dem utan att riskera sladdtrassel eller onda märken. Du hittar dem här!

5. Raka ryggen

Rakhyvel för ryggen

Kom enkelt åt att raka ryggen med den här smarta rakhyveln. Du kan även plocka av själva rakhuvudet för att raka armar eller ben. Här hittar du rakhyveln för 399 kronor.

6. Bluetooth-tracker

Tile bluetooth-tracker

Den smarta trackern Tile kan du både fästa på saker du ofta tappar bort och hitta i mobilen, men också för att hitta telefonen. Trycker du på din "Tile" piper nämligen telefonen så att du kan hitta den! Klicka hem den här.

7. Smetfördelare

Smetfördelare

Den här smetfördelaren är ett måste för dig som bakar mycket. Hur jobbigt är det inte att stå och försöka fylla rätt mängd i varje form, samtidigt som du spiller överallt? Med med denna slipper du allt kladd! Köp den här.

8. Filt med ärmar

Snug rug filt med ärmar

De inbyggda ärmarna på den här gosiga filten gör att den går att bära samtidigt som du gör saker. Du hittar den hör för 349 kronor.

9. Apportkanon

Apportkanon

Får din hund aldrig nog av att springa efter bollar, men du tröttnar efter en stund? Då är en sådan här apportkanon som automatiskt skjuter iväg bollen perfekt. Den finns i två modeller, en för större hundar och en för mindre

10. Tevebelysning

Bakgrundsbelysning till teven

Den här smarta bakgrundsbelysningen som du fäster på din teve gör både att bilden blir bättre och att ögonen blir mindre trötta. Den kostar 59 kronor här.

11. Automatisk såsvisp

Automatisk såsvisp

Slipp röra om i pannan eller kastrullen med den här automatiska vispen. Ställ bara ner den i kastrullen så sköter den omrörningen helt själv! Klicka hem vispen som fått riktigt bra recensioner här.

12. Cornflakesdispenser

Cornflakes dispenser

Slipp fula flingförpackningar och spill och förvara istället flingorna eller müslin i den här smarta dispensern. Den funkar också för till exempel nötter eller godis. Här finns den att köpa för 249 kronor.

13. Handduk som snabbtorkar håret

Towel twister – handduk som torkar håret

Den här handduken är gjord av mikrofiber vilket gör den superabsorberande och torkar därför håret mycket snabbare än en vanlig handduk. Ett tvåpack kostar 99 kronor här.

14. Chokladfondue-set

Hur perfekt ser inte det här fonduesetet ut, med plats för flera sorters choklad att doppa i? Du kör enkelt skålen i mikron och chokladen håller sig flytande i en timme. Klicka hem den här!