Här är 21 saker – som svenskarna shoppar mest just nu

Stilla shoppingsuget och klicka hem grymma grejer – till de billigaste priserna. Allt från energidryck till de nyaste teknikprylarna.


Här är sakerna som toppar listorna just nu. Mycket teknik, vilket inte är helt oväntat. Men också lite annat smått och gott, som snygga skor inför våren.

1. Samsung Galaxy S8

Samsung grymma telefon Galaxy S8 finns just nu att fynda till kanonpriser. Den har många finesser och är faktiskt värd varenda krona. Du hittar den billigast här.

2. Nintendo Switch

Sedan det här spelet lanserades har det blivit en stor succé – så det är inte alls konstigt att många svenskar klickar hem Nintendo Switch. Du får en helt ny spelupplevelse för knappt 3 000 spänn.

3. Apple iPhone X

Att svenskar klickar hem mycket teknikprylar är precis som det brukar vara. Den nyaste telefonen från Apple står antingen på mångas önskelista, eller så väntar de glatt på att den ska anlända hem. 

Har du inte klickat hem en än? Då är det dags nu. iPhone X är lätt den bästa telefonen Apple någonsin släppt. Lite dyr kanske, men så värt det. Här hittar du den billigast.

4. Ett flak Nocco

Fyll kylen med en härliga energidrycken från Nocco. Just nu kan du klicka hem ett helt flak för knappt 350 spänn. Finns i flera olika smaker. 

5. Stan Smith

Unna dig ett par klassiska sneakers till våren. De här är tidlösa, och toppar listan ofta då svenskarna älskar den här skon. Här hittar du dem under femhundringen.

6. Apple Airpods

De här smarta trådlösa lurarna ansluter direkt till din mobil när du tar ut dem ur fodralet.

När du sätter in dem i öronen startar ljudet automatiskt, och pausar när du plockar ut dem. Här hittar du Apples AirPods billigast. Glöm trassliga sladdar!

7. För enklare streaming

En Chromecast är det enklaste sättet att streama från telefonen, plattan eller datorn direkt till teven. 

Klicka hem en Chromecast här för bara 379 kronor. Vill du ha grym upplösning ska du satsa på en Chromecast Ultra.

8. Nike Tanjun

Dessa snygga sneakers som finns i flera olika färger kommer från Nike. Du kan klicka hem dem här från 499 kronor. Invig våren i ett par sköna skor.

9. GoPro

Den smidigaste kameran att ha med på semestern eller vloggäventyret. Filma under vattnet, i den snöiga skoterturen eller allt där emellan.

Nya modellen Hero6 har dubbelt så hög prestanda som femman och du hittar den billigast här.

10. Playstation 4

Köp ett Playstation till hushållet, och maxa livet med helt nya spelupplevelser. Här hittar du Playstation 4 billigast.

11. Google Home Mini

Med den här söta prylen kan du använda dig röst till att göra massor av grejer hemma. Som att spela upp musik via trådlöst internet, fråga om vädret, ställa svåra frågor och liknande. Som Apples Siri ungefär!

Google Home Mini är riktigt populär i USA – men många svenskar älskar den också. Du hittar den billigast här.

12. Vans Old Skool

De här är också en riktig sneaker-klassiker. Den har hängt med riktigt länge – och nu kan du klicka hem ett par för bara 400 spänn.

13. Apple TV

Denna Apple TV med 32GB kan du köpa här för 1589 kronor. Med denna kan du till exempel titta på film med appar som bland annat Netflix eller Viaplay.

14. Puma Suede Heart Satin

Man kan aldrig ha för många skor! Här är ett par som inte liknar några andra. Hur söta som helst med sina fina snören. Nedsatta i pris just nu.

15. Lurar från Marshall

Passa på att köpa dessa sladdlösa hörlurar med 30 timmars batteritid från Marshall. Finns här just nu för bara 699 kronor.

16. Nintendo Classic Mini

Detta Super Nintendo kan klickas hem för bara 888 kronor här. Det är i miniformat och kommer med 21 förinstallerade spel. Så kul att bjuda över lite vänner och ha en spelkväll!

17. Kånken från Fjällräven

Skona ryggen från tunga handväskor. Just nu kan du klicka hem den populära Kånken från Fjällräven riktigt billigt.

18. Färgglada Urbanears

Återigen, glöm trassliga sladdar! Här är de populära Urbanears i bluetoothversion. Finns i flera grymma färger, nedsatt i pris just nu.

19. Till kaffeälskaren

Lyxa till det hemma med en Moccamaster som kokar det perfekta kaffet. Finns i flera olika färger och den blir din billigast här.

20. Stiliga skor till honom

Ibland behöver man ett par finare skor. Som de här från Selected Homme

21. Billigt headset

Utseendet på de här lurarna är väl som på vilket headset som helst – men enligt recensioner är de grymt bekväma, och hur bra som helst! Därför är de ett självklart val hos många.

Men det absolut bästa av allt är att de kostar en bra bit under tusenlappen. Kolla in dem här.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.