11 roliga grejer – till den som älskar katter

Är du eller någon du känner en crazy cat person? Det finns massor av roliga saker som förgyller din eller din katts vardag. Här är våra favoriter.


Skaffa lite nya prylar till din älskade pälsboll, eller till dig själv som påminner dig om din katt.

1. Fluga för katter

Ibland kanske katten också vill klä upp dig! Den här katter ser ju utan tvekan väldigt festsugen ut. Här kan du klicka hem den ytterst stiliga flugan.

2. Fotoprops

Maxa din katts instagramflöde med snygga fotoprops. Om du klickar hem det här får du olika skyltar och en markeringspenna som gör att du kan skapa originella bilder med din katt.

3. Enhörningshorn

Vem vill inte ha en enhörning? Eller, vem vill inte vara en enhörning? Katten på bilden är ju uppenbart överlycklig. Här hittar du det uppblåsbara hornet.

4. Bok om roliga katter

Det råder ingen tvekan om att katter är sjukt roliga med sina påhitt, och väldigt söta rent allmänt. Nu kan du klicka hem en bok med kända internetkatter – som definitivt kommer få dig på gott humör.

5. Laserpenna

Katter älskar att jaga den där röda pricken som de aldrig lyckas fånga. Ett perfekt sätt att aktivera din kisse, samtidigt som du får dig ett gott skratt själv. Här hittar du laserpennan.

6. Paraply

Många katter avskyr att bli blöta. Om du går ut och går med din katt så är det här paraplyet en bra investering! 

7. Vattenskål för djur

Alla djur behöver minst en vattenskål. Den här är alltså formad som en toalettstol – för att vattnet ska fyllas på automatiskt sätter du helt enkelt en flaska dit om du vill.

Antingen anser du nog att det här är en rolig vattenskål, eller så tycker du att det är en aning taskigt. Här kan du iallafall klicka hem den.

8. Skoja med kattbajs

Dra ett klassiskt skämt hemma! Här hittar du det fejkade kattbajset.

9. Knästrumpor

Knästrumpor är riktigt fint till kortare klänningar eller kjolar. De här är dessutom hur söta som helst i sitt kattmotiv.

10. Powerbank

Varför ha en vanlig powerbank när man kan ha en i form av en katt-emoji? Ladda din telefon på världens gulligaste sätt. Powerbanken blir din för 199 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!